Lilian Sarah Fischerová se fotila nahá, vše je ale rafinovaně skryto

Lilian Sarah Fischerová se fotila nahá, vše je ale rafinovaně skryto | foto: Jan Tůma

Miss Lilian Sarah Fischerová se fotila nahá. A zadarmo

  • 26
Za prestižní reklamní kampaně se u nás většinou dostávají hodně vysoké honoráře, modelka a někdejší česká vicemiss Lilian Sarah Fischerová ale žádné peníze nedostala. Honoráře se vzdala ve prospěch jiných.

"Vzdala jsem se honoráře ve prospěch svého občanského sdružení. Stejně tak učinil i fotograf Jan Tůma, který je autorem snímků," objasnila Lilian, zakladatelka občanského sdružení Slunce dětem.

"Stala jsem se novou tváří firmy zabývající se prodejem diamantů a za nafocení kampaně si opravdu nevzala ani korunu," prozradila kráska, která se charitou zabývá už několik let. Pro děti z dětských domovů pořádá zábavné akce a vymýšlí různé projekty, které by mohly finančně pomoci dětským klinikám v Praze a v Plzni.

Lilian Sarah Fischerová se fotila nahá, vše je ale rafinovaně skryto Lilian Sarah Fischerová se fotila nahá, vše je ale rafinovaně skryto

"Ano, na fotkách jsem nahá, ale vše je rafinovaně skryto. Na nahém těle diamanty vyniknou nejlépe," říká kráska. "Nestyděla jsem se. U focení byl jen fotograf Jan a jeho žena, která se starala o vizáž. Znám se s nimi už dlouho, takže ke studu nebyl důvod," pokračuje. "S nahotou tím ale končím. Dál rozhodně nepůjdu!" dušuje se. "V plánu je už sice focení dalšího katalogu, vše ale bude ve stejném duchu."

A jak Lilian tráví letošní léto? Vesměs pracovně. "Byla jsem na Lipně s dětmi z Fondu ohrožených dětí. Ještě mě čeká taneční soustředění se skupinou Storm. Jinak trávím letošní prázdniny pracovně. V současnosti plánuji zářijový výlet do Itálie s více než čtyřiceti dětmi z dětského domova a opět začínám s přípravami v pořadí už třetího kalendáře The Beautiful Mind," prozrazuje.

Lilian Sarah Fischerová a manželka fotografa Jana Tůmy, která se starala o vizáž

Lilian Sarah Fischerová a manželka fotografa Jana Tůmy, která se starala o vizáž.

První kalendář byl o modelkách a dětech, druhý o slavných ženách a jejich dětech, o čem bude ten třetí? "To si zatím nechám pro sebe," dodává s úsměvem Lilian Sarah Fischerová.

MISS 2003 PRO iDNES.cz - všechny články