Hana Mašlíková

Hana Mašlíková | foto: Jakub LudvíkProfimedia.cz

Mašlíková nafotila své nohy a pak o ně málem přišla při autonehodě

  • 89
Hana Mašlíková mohla svou kariéru skončit v ateliéru Jakuba Ludvíka. Pár dní poté, co u něj nafotila v rámci charitativní akce své dlouhé nohy, měla autonehodu. Nic vážného se jí ale nestalo, jen její BMW skončilo v poli a je na odpis.

"Jela jsem k rodičům a hrozně pršelo. Neovládla jsem najednou volant a vjela do pole. Bavorák se se mnou asi pětkrát obrátil a já zůstala zaklíněná v autě. Nejdřív mě napadlo troubit, ale nikoho to nepřivolalo, tak jsem se začala z auta soukat sama. Naštěstí se mi to povedlo. Bohužel mi ani na kraji silnice v tom dešti nechtěl nikdo zastavit," líčí nehodu Mašlíková.

Mašlíková je za volantem dnes a denně, jezdí ráda, ale přiznává, že ještě raději rychle. Její vášeň naštěstí neskončila tragicky, modelka vyvázla jen s odřeninami. Vypůjčené luxusní auto, které jí zřejmě zachránilo život, je ovšem na odpis.

Renata Langmanová

Příznivci sexy blondýnky tak budou moci modelčiny nohy obdivovat na fotografiích Jakuba Ludvíka, který vedle ní nafotil i vnadné křivky Lilian Sarah Fischerové, Terezy Zimové, Radky Kocurové, Lucie Váchové a Renaty Langmannové.