Hana Mašlíková | foto: Marek Navrátil

Mašlíková má z Vánoc strach, vždycky jí nadělily rozchod

  • 30
Většina lidí považuje Vánoce za nejhezčí svátky roku. Ne však modelka Hanka Mašlíková. Na Vánoce prý zažila několik rozchodů a má z nich kvůli tomu podvědomě strach.

"Dva roky po sobě mě bohužel provázel rozchod nějakého vztahu, takže Vánoce nemám moc ráda. Je to ve mně nějak zakódované a mám obavu, že se opět něco pokazí," svěřila se Hanka, která Vánoce slaví s rodiči, přestože randí se zlínským podnikatelem Sašou Vachou.

Hana Mašlíková s přítelem Sašou
Hana Mašlíková s přítelem Sašou 

"Vždycky, když jsem byla sama, trávila jsem Vánoce s rodiči. Teď sice někoho mám, ale bylo by mi líto, kdybych letos nebyla s nimi," dodala.

Mašlíková už pomalu přemýšlí i o plánech na Silvestra, chtěla by někam vycestovat.

Hana Mašlíková s rodiči
Hana Mašlíková s rodiči

"Vždycky, když jsem si něco naplánovala, tak to nevyšlo, takže jsem vůči Silvestru trochu skeptická. Minulý rok jsem třeba byla v Kapském městě, což bylo super, ale letos vůbec nevím. Chtěla jsem také někam vypadnout, ale zatím nemám nic naplánovaného, takže uvidíme," říká kráska, které se letos dařilo víc než kdy jindy. V Turecku nafotila velmi odvážný kalendář, stala se tváří nové kolekce návrháře Petra Lakrona a také dostala velmi zajímavý kontrakt v Miami, kam v lednu na měsíc odlétá.