Modelka pózuje na přehlídce spodního prádla během Týdne módy Kapského města (10. srpna 2007) | foto: Mike Hutchings, Reuters

Kapské Město ovládly modelky v dráždivém prádle

  • 5
Před pár lety by to asi nikdo nepředpokládal, leč jihoafrická metropole Kapské Město se už pátým rokem pravidelně dostává do popředí zájmu módní smetánky.

Týden módy, jehož pátý ročník proběhl v Kapském Městě během první poloviny srpna, patří k nejprestižnějším módním událostem roku. Největší rozruch tentokrát vzbudila velkolepá přehlídka spodního prádla.

O pomyslný vrchol celé akce, který se pod taktovkou značky Cosmopolitan (předvedly se ovšem i firmy Carducci či Kobus Dippenaar) odehrál v pátek 10. srpna, se postaraly sexy modelky, předvádějící spodní prádlo především v černých, bílých a tělových barvách, i když nechyběly ani dráždivé červené či fialové odstíny.

Černošky, bělošky i půvabné mulatky se po molu procházely vyšperkované tiárami, andělskými křídly či parukami a vějíři ve stylu Ludvíka XIV. Nechyběla ani přehlídka luxusních bot, které modelky nosily na podnosech jako umělecká díla. Co vám máme povídat, byla to krása. Skočte si do fotogalerie.