Eliška Bučková | foto: Dennis Chotenovsky

Česká Miss Bučková odhodila stud, odhalí se pro Xman.cz

  • 28
Decentní, ale vyzývavé. Přesně v takovém duchu se ponese série fotografií České Miss Elišky Bučkové, jež se odhalila pro pánský magazín Xman.cz.

Samotné snímky se na stránkách Xman.cz objeví v průběhu září, už teď je ale jisté, že na obou frontách vládne spokojenost. "Bylo to strašně příjemné, protože to byla moje první práce po návratu z Vietnamu. Měla jsem dovolenou, tak jsem se na práci těšila," svěřila se Bučková.

Dennis Chotenovsky a Eliška Bučková

Stejně hovoří i fotograf Dennis Chotenovsky. "Eliška se chovala profesionálně, bylo to super," nešetří chválou.

Eliška Bučková
Eliška Bučková nemá s decentními fotografiemi problém.

Bučková, podobně jako její kolegyně, nesmí fotit žádné pornografické snímky, porušila by totiž smlouvu, kterou uzavřela s Českou Miss. Decentní snímky s erotickým nádechem jsou ale povoleny. "Fotili jsme nějaké koktejlky, šaty a i nějaké prádlo, ale nebylo to pojaté vulgárně, ale elegantně. Trochu to bude vyzývavé," slibuje modelka.

Eliška Bučková a Mili Dvořáková
česání před focením - Eliška Bučková a Mili Dvořáková

Eliška Bučková se před pár dny vrátila z dovolené ve Švýcarsku, kde pobývala se svým přítelem. Doma se ale dlouho neohřeje, neboť ji čeká zahraniční pracovní cesta. "Ve středu odlétám fotit pro změnu do Turecka pro jednu módní firmu. Nemůžu být konkrétnější, snad jen, že jde o značku prestižní," dodala tajemně úřadující Česká Miss, kterou v nejbližších týdnech čekají další charitativní akce, včetně Pohádkového lesa, který se svými rodiči pořádá v rodné Strážnici již jedenáctým rokem.