Diskuze

Robertson chválil Prahu před summitem

Jsem spokojen! Komentoval své dosavadní dojmy z kontroly příprav na podzimní summit NATO generální tajemník Severoatlantické aliance George Robertson. "Veškerá opatření, která Česká republika udělala pro zabezpečení listopadového summitu jsou velmi dobrá," pochválil Robertson při své bleskové návštěvě Prahu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr

22. 3. 2002 11:44
něco se dá dělat
Nevím co se s tím dá dělat.Tvrzení,že pomůže hrozba jaderné odplaty je zcestné,protože kdo nemá co ztratit je schopen čehokoliv.Asi by se Západ měl skutečně hluboce zamyslet nad svojí politikou.
0 0
možnosti

abraham

22. 3. 2002 9:35
mám obavy
Nevím jestli to víte,ale v bývalém SSSR bylo vyrobeno údajně zhruba 150 kufříkových jaderných náloží./taková malá jaderná bomba v malém nenápadném kufříku,s časovým spínačem,která stačí na zničení celé Prahy/.Při kontrole se zjistilo,že jich zhruba 60 chybí.Kde jsou?A ted si představte fanatika,kterému NATO vyvraždilo půl rodiny a schopného čehokoliv,jak má možnost zničit všechny představiteleNATO.A k tomu hlavní město nejateističtějšího národa na světě.Jehož premiér navrhuje všechny Palestince odsunout.Jak můžou zabezpečit naší bezpečnost před malým kufříkem ukrytým třeba někde v bytě nebo v úschovně zavazadel,nebo kdekoliv jinde?
0 0
možnosti

Jan

22. 3. 2002 17:12
Re: mám obavy
Člověka, který se domnívá, že po různých amerických bombardovacích "misích" je svět bezpečnější, bych si rád vyfotil.
0 0
možnosti