Diskuze

Polsko chce českou pomoc, na běloruskou hranici vyrazí asi armádní ženisté

Polsko přijalo českou nabídku pomoci se zvládnutím migrační krize na hranicích s Běloruskem. O konkrétní podobě budou obě strany teprve jednat. S největší pravděpodobností ale půjde o vyslání českých armádních ženistů, kteří by pomáhali se zajištěním hraničních plotů. Mandát bude schvalovat Parlament ČR.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38a80n 15S91l72a10d55k76y

5. 12. 2021 21:06

Tak do toho, včera bylo pozdě. R^ Na vysmáté a útočící migranty není zrovna dvakrát hezký pohled

0 0
možnosti

Mohli by také pozvat německou armádu.

0 0
možnosti

Nechápu k čemu potřebuje mnohem početnější polská armáda pomoc od mnohem menší AČR ... Český daňový poplatník bude platit vychytralost Polska, které před 14 lety nebylo v souvislosti se vstupem do "schengenského prostoru" zajistit důslednou ochranu východní "schengenské" hranice. Prostě jen oblbovali "spojence" jak TO mají zajištěno ... Jinými slovy, nemluvili pravdu, 14 let se jim to dělat nechtělo a až padla kosa na kámen, tak kňourají a žádají o pomoc ....

Pochybuji, že Polsko zaplatí za každou osobohodinu přítomnosti příslušníka AČR na polském území minimálně 500 Kč ...

0 2
možnosti

Tak na tohle jako daňový poplatník ochotně přispěji.

0 0
možnosti

P65e39t38r 16P41r53š85a57l

4. 12. 2021 10:42

už to nehul, nedělá ti to dobře

0 0
možnosti

Je správné, že Česko pomůže Polsku. Bylo by dobré, kdyby EU měla na migraci stejný metr a prohlásila, že migranty do EU v této době nepřijímá a nebo jen selektivně.

2 1
možnosti

Není to správné, Polsko mělo 14 let na zabezpečení hranice, tak jako to mělo mít v prosinci 2007 .... nedělalo nic a teď prosí o pomoc ....

0 1
možnosti

J63o87s39e48f 43Š93v46e71c

4. 12. 2021 5:41

Konečně česká armáda bude bránit hranice EU!

2 0
možnosti

V článku mě chybí zásadní informace - kdo jsou ti migranti a pokud jim v jejich zemi není dobře proč nehledají pomoc v nejbližší zemi ?

2 0
možnosti

Tak je to správně. Jenže více nežběloruským režimem je ta migrační krize opakovaně vyvolávána německým režimem. A to na celé hranici EU i uvnitř a v mnoha zemích.

5 1
možnosti

Doufám, že budou naši vojáci stejně důslední při obraně hranic Schengenského prostoru, jako naši policisté při kontrole nasazených roušek. R^;-D

1 1
možnosti

Kde poslat penize na obranu Evropy?

0 0
možnosti

Evropa je dost bohatá, než aby bylo potřeba dělat sbírky na obranu jejich hranic. Musí se hlavně chtít. Místo misí různě po světě, které stojí daleko větší peníze, si braňme hranice EU a ne cizí zájmy někde v tramtárii. A Poláci chtějí a my jim v tom musíme pomáhat. Tohle se nedá říci o vedení EU. Kdyby za touto vlnou migrantů nebyl Lukašenko, tak z Bruselu potečou potoky slziček o necitelnosti Poláků a hrozili by jim sankcemi, stejně jako to zpočátku bylo s Orbánem, který establishmentu EU leží stále v žaludku, že nevpouštěl nelegály přes maďarskou hranici.

2 0
možnosti