| foto: Twitter, Mediahub

"Za tu ruku navíc se omlouváme." Vanity Fair je díky chybě na titulce populární

Grafikovi uniklo při úpravě titulky několik detailů. Počet končetin ovšem herečky berou s nadhledem.

Americký měsíčník Vanity Fair každoročně věnuje jedno ze svých vydání filmovým hvězdám Hollywoodu. Redakce vybere několik osobností na společnou fotografii a světoznámá fotografka Annie Leibovitz nafotí titulky.

Letos na obálce časopisu pózují například Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Tom Hanks nebo Harrison Ford. Své místo na fotografií měl i James Franco, jehož však mezi focením a uzávěrkou obvinili ze sexuálního obtěžování, proto se ho redakce rozhodla z hotové fotky odstranit. A jelikož vytíženost herců nedovolila nafotit nové fotografie, na výsledném portrétu se poměrně výrazně podepsal Photoshop.

Redakce si nevšimla pár grafických chyb a Reese Witherspoon obdržela od grafika tři nohy a dokonce není jasné, na čem sedí.

Twitter

Twitter

Herečka si z chyby těžkou hlavu nedělá a na Twitteru vtipkovala: "Takže ... Myslím, že teď to už všichni vědí ... Mám tři nohy. Doufám, že mě dokážete akceptovat takovou, jaká jsem ... "

Oprah Winfrey místo jedné nohy navíc dostala navíc jednu ruku. Na tweet Witherspoonové odpověděla, že nemá problém s její třetí nohou, pokud ona zase bude akceptovat její třetí ruku.

Twitter

Twitter

I accept your 3d leg. As I know you accept my 3d hand????????

Zpěvačka a herečka Zendaya na fotografií nedostala něco navíc, ale narozdíl od zmíněných dvou dam jí jednu nohu vzali.

Twitter

Twitter

Redakce Vanity Fair se sdělila, že tři ruce Oprah Winfreyové jsou chyba, kterou v digitální verzi opraví. V případě Witherspoonové trvají na tom, že nejde o třetí nohu, ale o látku šatů.

Na první pohled se může zdát, že půjde o pořádný trapas, ve skutečnosti ale chyba přinesla magazínu publicitu. Fotografie se rychle šíří internetem.

Hollywoodské číslo vyjde 6. února.

Článek vyšel na webu strategie.hnonline.sk.


Témata: Brána, Vanity fair

Video