Diskuze

Washington Post měl reklamu na Super Bowlu, zdůrazňuje svobodu tisku

Svůj první reklamní spot během hojně sledovaného finále Super Bowlu nechal v neděli odvysílat americký deník The Washington Post. Šedesátivteřinový klip zdůrazňuje význam svobody tisku a připomíná novináře, kteří v souvislosti s výkonem svého povolání zemřeli. Na pozadí zní hlas herce Toma Hankse.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Svoboda tisku je naprosto OK. Ale i novinář by měl psát tak, aby nepodsouval své názory, nepředjímal a hlavně aby nezatracoval ty, kteří mají jiný názor. Pokud je svoboda tisku brána tak, že s ní není svázána jistá morální odpovědnost, tak to není svoboda, ale evropské pojetí demokracie dle zásady "můžu si dělat co chci".

0 0
možnosti
MT

..no ono kdejaký blbec chce ve své pýše a domýšlivosti uzmout svobodu lidem tu v obci,kraji,zemi a kotinentu a nařídit všem že mají myslet jako on.....takže novináři stojí v první linii...je jen škoda že 20% novinářů za peníze zrazuje svůj stav a pracují na objednávku těchto jedinců...takže ještě-že moudrý čtenář rozeznává pohnutky a zájmy těchto jedinců..... .8-o:-/:-)...jak rádi mají diktátoři nevzdělané davy...to se to pak lehce "vládne" a masakruje ve velkém...... .:-/

0 0
možnosti