Diskuze

Vítězem cen Lemur je projekt Tipsportu, ocenění získal i Ladislav Kříž z ČEZ

Letošním absolutním vítězem ceny za public relations Lemur se stal projekt Známe příští hlavu státu společnosti Tipsport. Cenu za přínos oboru převzal Ladislav Kříž, který oslavil 30 let práce pro energetickou společnost ČEZ. V tiskové zprávě to oznámila pořádající Asociace PR agentur.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

No tipáč je vyložene filantrop, řada "geniálních" počinů, bídné kurzy oproti konkurenci (když už mají výhodu v množství poboček a ve fungujícím online systému), to ještě beru protože mohu jít jinam. Některé vypisované sázky bez možnosti vsadit opačnou možnost (rozuměj - přeloženo z reklamštiny - nabídka s ještě mnohem bídnějším kurzem než by bylo fér, na kterém prostě nemáte šanci při pravidelném sázení vydělat). A jejich novinka, možnost předčasného vyplacení tiketu, kde vám nabídnou horší kurz, než je vůbec naděje na otočení nepříznivě se vyvíjejícího zápasu. Řada lidí si stornuje tiket místo aby si vsadila nový, pojišťovací tiket s protisázkou.

Nemluvě o tom, že zveřejňování a hlavně "změny vypsaných kurzů v čase, dle nabraných peněz" na prezidentské kandidáty i na jiné volby by měly být zakázané jako ovlivňování veřejného mínění, protože někoho tím mohou vytáhnout nahoru a někoho potopit, přesně dle notiček.

0 0
možnosti