| foto: Mediahub

Slovenská JOJ Family začne v Česku vysílat v pondělí 5. září. S čím přichází? (video)

Nová televizní stanice, patřící do slovenské skupiny JOJ Group, odstartuje své vysílání v Česku v pondělí 5. září. Stanice JOJ Family přichází ze silného zázemí slovenské komerční dvojky a stejně jako předtím u skupiny Nova a Prima je příchod na sousední trh snahou o narušení nelegálního šíření svého signálu za hranicí. Zároveň se spuštěním vysílání tak televize jedná s operátory o vypnutí mateřské TV JOJ v Česku. Na úvod pak JOJ Family českým divákům nabídne jako hlavní tahák show Česko-Slovensko má talent, kterou bude vysílat jako jediná stanice v Česku a zároveň na Slovensku. Už v pondělí od čtyř hodin televize přinese scripted reality Soudní síň, která se bude vysílat speciálně v českém jazyce. 

Jedním z hlavních taháků by pak měli být komediální seriálový hit Naši, seriál Dr. Dokonalý či Doktorka Ema v hlavní roli se Soňou Norisovou a Zuzanou Kronerovou. Ve slovenštině pak bude JOJ Family vysílat seriály jako ZOO a Keby bolo keby, kde hraje třeba Aňa Geisslerová. 

Zajímavý by pro diváky mohl být formát soutěžně-zábavné show Uhádni môj vek nebo sitkomy Hoď svišťom, Svet podľa Evelyn a Dvojičky.


Video