Logo SkyShowtime

Logo SkyShowtime | foto: SkyShowtime

SkyShowtime začíná v září v severských zemích, pak se rozšíří po Evropě

  • 0
Streamingová služba SkyShowtime oznámila příchod do Evropy. V září zahájí vysílání v severských zemích. Následovat bude spouštění v Nizozemsku, Španělsku a Portugalsku a v zemích střední a východní Evropy. Služba podle tiskové zprávy exkluzivně nabídne hollywoodské filmy a nové seriály z vlastní tvorby nejlepších světových studií.

SkyShowtime bude podle tiskové zprávy oficiálně spuštěna v Dánsku, Finsku, Norsku a ve Švédsku 20. září, než se jí ještě před koncem tohoto roku dočkají diváci v Nizozemsku. SkyShowtime bude ve spouštění pokračovat ve Španělsku, Portugalsku, Andoře a zemích centrální a střední Evropy (CEE) v nadcházejících měsících a prvním čtvrtletí roku 2023.

V rámci regionu CEE bude služba spuštěna v Albánii, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Polsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku a Slovinsku. Konkrétní data spuštění a ceník služby v těchto zemích budou oznámeny v nadcházejících měsících.

„Jsme nadšeni, že naši zákazníci budou mít exkluzivní přístup k nejnovějším seriálům a filmovým premiérám od našich ikonických a celosvětově renomovaných studií. Těšíme se, že již brzy zveřejníme detaily ohledně startu na dalších trzích a přineseme SkyShowtime ještě více divákům napříč Evropou,“ poznamenal Monty Sarhan, CEO SkyShowtime.

SkyShowtime nabídne divákům například exkluzivní televizní premiéry kinofilmů od Paramount Pictures a Universal Pictures. Stane se domovskou platformou i celé řady nových filmových trháků, které na ni zamíří po kinopremiérách, jako například Top Gun: Maverick, Jurský svět: Nadvláda, Mimoňové: Padouch přichází či Belfast, Ambulance nebo Zlouni.

Kromě toho podle tiskové zprávy nabídne SkyShowtime i premiérové seriály, pořady pro děti a rodinu a výběr titulů od značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock. SkyShowtime také přinese vlastní původní tvorbu, dokumenty a speciální série z trhů, na kterých bude dostupný.

V severských zemích, díky partnerství se značkou Paramount, nahradí SkyShowtime službu Paramount+ a zákazníkům umožní sledovat oblíbené pořady nyní dostupné na Paramount+.

SkyShowtime, založený na platformě Peacock, byl vytvořen speciálně pro Evropu a je věnován jejím trhům. Po spuštění služby ve více než dvaceti zemích budou aplikace SkyShowtime a její obsah dostupné v celkem osmnácti jazycích.


Video