Prima COOL uvede cestovně-zážitkový dokument SkateTripping, ve kterém...

Prima COOL uvede cestovně-zážitkový dokument SkateTripping, ve kterém profesionální český skateboardista Tomáš Vintr vyráží na adrenalinovou cestu kolem světa. | foto: TV Prima

Prima COOL ukáže, jak se kolem světa dá cestovat na skateboardu

  • 0
V úterý 1. prosince odstartuje na Prima COOL cestovně-zážitkový dokument SkateTripping, ve kterém profesionální skateboardista Tomáš Vintr a jeho parta vyráží na adrenalinovou cestu kolem světa. Kromě skateboardu se projeli mimo jiné i na nejšílenější zipline přes divokou džungli a porvali se s gangem opic.

Každý výlet má stanovené lokální cíle, ale hlavní myšlenkou a konceptem celého projektu je zažívat ty nejšílenější věci na každodenní bázi. Cestování po světě není složité ani drahé, a díky Tomášově partě diváci zjistí, že k cestě kolem světa stačí opravdu minimum plánování, láká diváky Prima v tiskové zprávě.

Všechny dřívější triky bych z fleku nezajel, říká elitní skateboardista

Podle Vintra dokument vznikl jako vzpomínka na to, co jeho patra zažila, ale i aby co nejširší veřejnosti mohl ukázat, že cestování není nic složitého. „Nemusí to být ani drahé, ani komplikované. A právě o tom je celý SkateTripping – abychom všem ukázali, že stojí za to se sebrat, zabalit si věci a jet za poznáním,“ vysvětlil Tomáš Vintr.

Několikanásobného vítěze Mistrovství ČR ve skateboardingu a jeho partu mohou diváci v pětidílném dokumentu SkateTripping sledovat v čínském Chengdu, malajském Kuala Lumpuru a Langkawi, thajském Koh Lipe, americkém New Yorku, Kanadě nebo jihoamerickém Chile a Peru.

Kromě Tomáše Vintra se v jednotlivých epizodách objevují i další profesionální skateboardisté jako Richard Tury (Slovensko), Zander Gabriel (USA), Daisuke Nakaura (Japonsko), Kieron Brody (Malajsie), Yuto Horigome (Japonsko) a Dave Bachinsky (USA).


Video