| foto: MediaHub, Mediahub

Nova na jaře přinese další řadu SuperStar i pokračování seriálu Dáma a Král

Na Novu se vrátí pěvecká show SuperStar, diváci se dočkají i nových epizod kriminálních seriálů Specialisté a Dáma a Král. Jaro přinese i druhou řadu reality Show Robinsonův ostrov. Pokračovat budou samozřejmě i seriály Ordinace v Růžové zahradě 2 a Ulice.

Pondělní večery budou na Nově patřit Specialistům, hned po té na ně naváže dobrodružná reality show Robinsonův ostrov.

V úterý a ve čtvrtek se diváci dočkají seriálových stálic Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, následovat je budou publicistické pořady Víkend nebo Prásk!.

Středy přinesou reality show Výměna manželek a také další díly Robinsonova Ostrova. 

Pátky budou patřit zahraničním filmům, na jaře například Nova odvysílá všechny díly Iron Mana nebo oba díly snímku Lovci pokladů.

Reality show SuperStar se na obrazovkách objeví v sobotu. V porotě usedne Pavol Habera, Ben Christovano, Matěj Rupert a Katarína Knechtová.

Nedělní prime time přinese pokračování kriminálky Dáma a Král, následovaný publicistickým pořadem Střepiny.

Schémata dalších kanálů skupiny Nova najdete zde.

Mezi připravované novinky patří pořad Utajený šéf, ve kterém se manažeři velkých úspěšných firem v přestrojení vypraví mezi své zaměstnance, aby zjistili, jaké to je pracovat pro manažery.

V přípravě jsou i další díly dokureality Malé lásky, které přinesou pohled na intimní chvíle nastávajících maminek a tatínků. V přípravě jsou také nové epizody reality show Mise nový domov s Terezou Pergnerovou. 


Video