Obchodní ředitel Media Clubu Ladislav Dianiška při prezentaci nové obchodní politiky pro rok 2020. (24. 10. 2019) | foto: Media Club

Media Club zvyšuje ceny pro příští rok zhruba o 10 procent

  • 0
Prodejce reklamy Media Club, který zastupuje i televizi Prima, představil obchodní politiku pro rok 2020. Nově nabídne možnost cílení reklamních formátů v HbbTV, sjednocení a rozšíření hobby segmentu pod značkou Prima DOMA, eventy zaměřené na esport i nové mediální formáty.

„V našem ceníku nastaly pro příští rok jen minimální změny, ale pro naše klienty jsme si připravili několik nástrojů, jak si i tak cenu vylepšit. Kromě motivačních slev za včasné objednávky či předplatby jsme zvýhodnili i technologické formáty HbbTV,“ řekl na čtvrtečním setkání s novináři ředitel Media Clubu Ladislav Dianiška.

Cenu reklamy zvýší v průměru o 10 % a sponzoringu o 5 %.

„Klientům nabízíme možnost komunikační strategie napříč platformami – od rádií přes printy, online až po HbbTV a eventy. Zároveň posilujeme jednotlivé segmenty – po zaštítění auto-motive segmentu značkou CAR PR na jaře tohoto roku jsme nově pod značkou Prima DOMA sjednotili i naše hobby aktivity. V těchto segmentech společně s food a pets dokážeme velmi efektivně oslovit i specifické cílové skupiny,“ upřesnil obchodní ředitel Media Clubu.

Strategickou cílovou skupinou pro Media Club zůstávají diváci v cílové skupině 15 až 69 let, která odpovídá ekonomicky aktivní populaci České republiky.

Media Club od ledna upravuje i poměr zastupovaných stanic v reklamním prodeji.

Ale stejně jako letos bude Media Club také v roce 2020 zastupovat prodej reklamy pro skupinu Prima jak na šesti televizních stanicích (Prima, Prima COOL, Prima LOVE, Prima ZOOM, Prima MAX a Prima KRIMI), tak v online projektech, tištěných časopisech, dále eventech pro veřejnost a nově i v oblasti esportu ve spojení se společností PLAYzone.

Novinky z oblasti HbbTV novinářům prozradil Petr Hatlapatka, vedoucí online prodeje Media Clubu. (24. 10. 2019)

Nabídku produktů v oblasti rádií zastupovaných Media Clubem doplní od února příštího roku stanice radia ACTIVE, jmenovitě Evropa 2, Radio Bonton, Frekvence 1 a Dance radio.

Media Club i nadále zastupuje hudební stanice skupiny Óčko, kanály Skupiny Barrandov, komediální stanici Prima Comedy Central, dětský kanál Nickelodeon a Nick Jr. a kanály zastupované společností Atmedia Czech.


Video