Anděl media centrum (AMC), kde sídlí redakce vydavatelství MAFRA (3. ledna 2012)

Anděl media centrum (AMC), kde sídlí redakce vydavatelství MAFRA (3. ledna 2012) | foto: Petr Topič, MAFRA

Z vedení časopisecké divize MAFRA odchází Karin Vedrová

  • 0
Po vzájemné dohodě s vedením společnosti odchází z postu generální ředitelky časopisecké divize společnosti MAFRA Print Karin Vedrová.

Vedrová zastávala od července 2016 post generální ředitelky skupiny Bauer Media CZ, kterou v prosinci převzala mediální skupina MAFRA.

„Velmi mne těší, že za dobu mého působení v čele společnosti se skupina Bauer Media v České republice zařadila k nejziskovějším mediálním firmám na tuzemském trhu. Po tomto náročném období bych se ráda na chvíli zastavila a získala tak potřebný odstup předtím, než se rozhodnu pro své další profesní směřování,“ uvedla k odchodu Vedrová.

„Rád bych jménem svým i celého vedení Karin Vedrové poděkoval za skvělou práci a součinnost při akvizici vydavatelských aktivit skupiny Bauer Media Group v České republice a na Slovensku společnostmi ze skupiny MAFRA. V dalším směřování jí přeji mnoho štěstí a úspěchů, jak v profesní kariéře, tak v osobním životě,“ řekl předseda představenstva MAFRA Štěpán Košík.

Karin Vedrová dříve působila ve vydavatelství Astrosat či jako obchodní ředitelka společnosti Sanoma Media Praha. Ve vedení Bauer Media vystřídala v roce 2016 Alenu Černou.


Témata: MAFRA, Bauer Media

Video