| foto: Mediahub

Harper’ s Bazaar má novu redakci, chystá změny

Nora Grundová, nová šéfredaktorka módního měsíčníku Harper´s Bazaar, obměnila redakci a připravuje inovace časopisu.

Šéfredaktorka Harper´s Bazaaru Nora Grundová, která na konci května převzala vedení české edice tohoto magazínu, představila nové členy redakce. Na pozici zástupkyně šéfredaktorky uvedla Veroniku Miškovskou, ta dříve působila v příloze Hospodářských novin Proč ne?! Fashion directorem se stává Mária Vedral Kohútik z Bauer Media Praha, kde zároveň pokračuje v práci pro prestižní měsíčník Dolce Vita. Do redakce dále přichází nová Fashion editorka Lucie Tomišková a Beauty editorka Zdenka Tomis, vyplývá to z tiskové zprávy vydavatelství Bauer Media. 

Obměněný tým v příštích týdnech doplní ještě redaktorka Kristýna Mazánková, která přijde z časopisu Marianne vydavatelství Burda. Tím bude redakce Harper´s Bazaaru kompletní. 

V nové sestavě redakce připravuje své první číslo, a to zářijové módní vydání, které je zároveň největším číslem roku. Do něho se již promítnou vizuální i obsahové změny časopisu. „Harper’s Bazaar je ve světě vnímán jako časopis, který se soustředí nejen na módu a krásu, ale také na důležitá ženská témata a sofistikované texty. S novým týmem na to chceme navázat a tento ženský hlas ještě posílit,” uvádí Nora Grundová a dodává, že celý časopis projde redesignem, dostane modernější look a přibudou i některé nové rubriky.

Publisherka titulu Lada Rudovská doplňuje, že změn v Harper’s Bazaaru bude mnohemvíce: “Chceme časopis výrazně otevřít spolupráci s ostatními světovými edicemi, a to nejen na redakční úrovni, ale i spolupořádáním speciálních projektů a eventů, jako například setkání úspěšných žen z českého i zahraničního světa módy, umění nebo byznysu. Brzy také představíme nový web a další projekty a přílohy, které v blízké budoucnosti chystáme.”


Video