Tomáš Drahoňovský

Tomáš Drahoňovský | foto: FTV Prima

Českou televizi opouští moderátor Tomáš Drahoňovský, míří do Prazdroje

  • 10
Po sedmi letech odchází z České televize Tomáš Drahoňovský. „Moderátor kontinuálního vysílání, mimořádných pořadů, speciálů a 90´ČT24 se po celou dobu věnuje zejména české politice. Nyní se ale rozhodl začít zcela novou etapu. Bude v ní stejně skvělý jako v novinařině," oznámila veřejnoprávní televize na Twitteru.

„Je to asi podobný pocit, jako když opouštíte rodinu a odjíždíte do světa na zkušenou. Je vám smutno, ale těšíte se na zkušenosti, o kterých jste dosud jen přemýšleli. Bylo mi ctí být 7 let součástí nejlepšího zpravodajství v zemi,“ napsal Drahoňovský na Twitteru.

Podle jeho kolegy Filipa Rožánka míří do Plzeňského Prazdroje na pozici manažera řemeslných piv a pivních speciálů.

„Služby Tomáše Drahoňovského obsadí ostatní moderátoři zpravodajství, o definitivním přeobsazeni pozic v rámci vysíláni ČT24 se rozhodne v následujících týdnech,“ sdělil iDNES.cz Filip Platoš z tiskového odboru České televize.

Tomáš Drahoňovský kromě 90' moderuje denní kontinuální zpravodajství Studio ČT24 a byl zpravodajem při Úřadu vlády. Dříve pracoval v televizi Prima, Lidových novinách, Českém rozhlase a Deníku Bohemia.

Českou televizi opouští i moderátorka denního kontinuálního zpravodajství Mariana Novotná, která odchází na mateřskou dovolenou.


Video