Moderátoři, porota a soutěžící StarDance XI (2021)

Moderátoři, porota a soutěžící StarDance XI (2021) | foto: Česká televize / David Raub

Sobotní televizní večer patřil StarDance, show přilákala dva miliony lidí

  • 5
První večer jedenácté řady taneční soutěže StarDance dosáhl v sobotu večer na průměrnou sledovanost 1 milion a 618 tisíc diváků v cílové skupině 15+ a měl share 40,04 %. Pořad byl jedničkou dne na všech tuzemských televizích, oznámila Česká televize.

První večer taneční soutěže přilákal k obrazovkám i 132 tisíc dětí ve věku 4 až 14 let (share 49,70 %).

„Ve srovnání sledovanosti prvních večerů všech 11 odvysílaných řad se jedná o nejsledovanější první večer od roku 2008. Celkový zásah činil 2 miliony a 166 tisíc diváků v cílové skupině 15+,“ připomněla mluvčí České televize Karolína Blinková.

Doplnila, že tradičně vysoký zájem zaznamenává StarDance u žen (47,19 %). Rostoucí zájem se pojí i s vyšší vzdělaností diváků (u vysokoškoláků je share 57,38 %) a nadprůměrný divácký ohlas byl zaznamenán u obyvatel velkých měst.

Odstartovala jedenáctá řada StarDance, u poroty bodovali Cina a Verner

Jedenáctý ročník taneční show StarDance odstartoval v sobotu večer. Deset nových osobností a zkušených tanečníků doprovází již dobře známá porota ve složení Tatiana Drexler, Richard Genzer, Zdeněk Chlopčík a Jan Tománek a také tradiční moderátorská dvojice Marek Eben a Tereza Kostková.

Video