Diskuze

Zeman k nám pozval kritikou BIS teroristy, varuje exšéf vojenské rozvědky

Kritiku Bezpečnostní informační služby, kterou pronesl v TV Barrandov prezident Miloš Zeman, odsuzuje bezpečnostní expert a bývalý šéf vojenské rozvědky Andor Šándor. V rozhovoru pro iDNES.cz varoval, že veřejné kritizování zpravodajské služby může vést i ke zvýšenému riziku teroristického ohrožení země.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J78i77ř64í 59U62h20e54r20e30k

10. 12. 2018 11:46

Jako pozvánku pro teroristy slouží spíše toto prohlášení!Rv

0 2
možnosti
MT

M14a22r56e91k 44T46e39t14u39r

10. 12. 2018 8:11

Nebudete-li kritizovat BIS, může se snadno přetransformovat třeba do SS.

0 2
možnosti
PL

P96e22t89r 23L56u48k16e28š

9. 12. 2018 17:23

Jestliže prezident státu vystupuje na "vesnické" (nikoliv celostátní) televizi, tak to už je úroveň politické kultury úplně v ...... (tam).

1 1
možnosti
Foto

Jasně, když BiS nějak "přehlédne" pár islámských teroristů a až po třech letech si vzpmene, že z ČR vyrazilo bojovat do Sýrie 11 muslimů, ačkoli nám celé roky tvrdili že neeee, že tady žádní islamisté nejsou, všichni jsou to fajn klucíí a holky, tak za to může Zeman. Na kohopak to svedeme příště, až už Zeman nebude prezidentem? Na imaginární neonacisty? Na Rusy, Číňany nebo na židy?

2 1
možnosti
PK

Je potřeba si uvědomit, že to co tajné služby zveřejňují je pouze nějaký signál a rozhodně ne celá pravda. A je to informace, kterou chtějí na veřejnost z nějakého důvodu dostat. Takže bych z toho nějaké dalekosáhlé závěry nedělal. Je to hra.

0 2
možnosti
RV

To akože teroristi si prečítajú, že BIS je málo schopná, a povedia si, aha, tak tam pôjdeme terorizovať? Nevedel som, že to tak funguje.

6 3
možnosti
BM

Pan prezident vyzradil něco, co všichni víme. A to, že tu máme Ruské a Čínské špióny. Tohle jsme skutečně nemohli tušit. Co jsme ale také netušili a co prezident neřekl, že BISka už nějaké Ruské špióny odhalila. To nám musela BISka zdělit sama. Takže kdo vlastně a jaké tajemství odhalil? No přece Zeman když řekl že to jsou "čučkaři"

0 0
možnosti
MP

Dlouhodobě tvrdím, že Zeman škodí ČR. To, že je korunovaným....., je všeobecně známo. Problémem je, že to s ním musíme ještě vydržet, i kdyby lezl po čtyřech, tak jeho nabubřelost mu nedovolí, aby sám odstoupil. Pomohla by snad jen náhoda, nebo šikovně srolovaný koberec, tak jako tenkrát.

8 5
možnosti
PK

Nesmysl, Zeman neškodí. Škodí idividua typu Šojdrová.

0 4
možnosti
VB

Já si myslím, že "prezidenta" by měli zavčasu uklidit do zoo do Zlína. V oddělení pand je ještě volno, pan ředitel ho má rád a dobře by se o něho staral. V okolí Zlína ještě nějaké přívržence má, chodili by se na něho s dětmi dívat a krmit.

7 2
možnosti
MZ

Zeman má ke zprávám BIS rozhodně těsnější přístup než drtivá většina laických komentátorů, takže má patrně ke kritice materiály (nepublikovatelné) o kterých lze jen spekulovat. Zbytek té žlučovité diskutérské polévky nemá smysl komentovat včetně serveru, který se zde s hulvátským řáděním některých jedinců svým postojem mrtvého brouka evidentně ztotožňuje.

2 8
možnosti
JS

Sáhli staříkovi na jeho milovaná Rusáky, tak kvičí....

7 3
možnosti