Diskuze

Zeman se vrátí na „místo činu“. Ovlivní to volbu nového šéfa ČSSD

Po pětadvaceti letech se Miloš Zeman znovu objeví na volebním sjezdu ČSSD v Hradci Králové. Zatímco v únoru 1993 se jako představitel radikálnějšího proudu těsně stal novým předsedou sociální demokracie a zahájil její vzestup, v neděli přijede na sjezd své již bývalé strany, která spadla zpět na 7 procent. Jeho vystoupení bude mít vliv i na volbu nového lídra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Zeman prolobuje Chovance a tím definitivně dokončí svoji pomstu ČSSD;-D!!

0 0
možnosti
VS

Jen aby to nebyl pro ČSSD polibek smrti.:-/

0 0
možnosti
DK

Zeman asi jde zhasnout to světlo poté, co poslední socan odejde.

0 0
možnosti
JH

J66a65n 87H54r30a12d

16. 2. 2018 11:24

Vážená redakce, proč máte ilustrativní fotku s panem Dostálem? On byl jediný slušný sociální demokrat (z těch, co jsem znal) a dnes by byl velkým oponentem a kritikem MZ. Tak to, prosím, vyměňte. Chudák Pavel Dostál se musí v hrobě otáčet.

1 0
možnosti
VM

Pavel Dostál byl velký Zemanův osobní přítel, a byl k němu silně loajální. Pokud by Zemana kritizoval, bylo by to mezi 4 očima. Rozhodně by se nepřidal k jeho veřejným kritikům.

1 0
možnosti
MK

14 dní ho nikdo neviděl, dneska ho napreparujou a pak ho pošlou do HK na sjezd socanů. To bude fraška opilec, křivák a strana která míří do propadliště dějin.

2 0
možnosti
PV

A přijde fakt Miloš, nebo jen karťák kvůli focení?

1 0
možnosti
JR

I když můžeme mít na populistu a bonmotáře jakýkoliv názor tak jedno mu nelze upřít utvořil z ničeho ČSSD po takových jako byl Horák atd.stejně jak Klaus s ODS,zkrátka byla to doba velkých osobností nakonec Havel byl svým způsobem taky takový.

1 0
možnosti
MJ

A co dluh Altnerovi? Už mají zaplaceno!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!

1 0
možnosti
MK

Nemají ale budou do všeho kecat. :-/:-/:-/:-/

0 0
možnosti
JV

ČSSD - strana budoucnosti. Teď už jenom přežít současnost.

4 0
možnosti
JJ

J35a62n 95J30i42r29k14a

15. 2. 2018 21:22

Jedna z dalších nejsmutnějších věcí na této zemi je skutečnost, že jediný, který může dopomoci ČSSD ke volebním ziskům okolo 20%, je SKUTEČNĚ Miloš Zeman. Míněno bez sebemenší ironie.

A pokud by MZ kandidoval na předsedu ČSSD (a tu volbu by na 2 ́830 ́000% vyhrál), bude mít ta strana OKAMŽITĚ okolo 30% volebního zisku.

Slovy jistého Erika: TO JE REALITA.

4 0
možnosti
MP

Pravda, měli by si ho zvolit za předsedu.

0 0
možnosti