Diskuze

Zeman slíbil zveřejnění zdravotní dokumentace, abdikovat kvůli zdraví nebude

Prezident Miloš Zeman řekl, že Ústřední vojenská nemocnice zveřejní ve čtvrtek jeho zdravotní dokumentaci. Nemocnice pak jeho slova korigovala, zveřejní jen shrnutí Zemanova zdravotního stavu a aktuální výsledky. Zeman také ve Sněmovně, kam přišel podpořit státní rozpočet na příští rok, řekl novinářům, že neuvažuje o abdikaci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J85a36n 75H31r70a79d

24. 10. 2019 17:01

Přijďte, až to bude dokumentace z patologie.

0 0
možnosti
JN

Toho starého, dementního, nemocného, nemohoucího člověka je mi až líto. Kdyby byl jen trochu soudný, tak už to zabalil a dalo by se na něj dívat jako na člověka, kterému zbyla špetka zdravého rozumu. Takhle se do dějin zapíše jako největší prezidentská troska držená na kapačkách pro potěchu a potřebu nenažrané hradní suity.

3 0
možnosti
Foto

Toto zveřejnění považuji za chybu. Komu to bude sloužit? Jen jeho odpůrcům, kteří se v něm budou šťourat a vymýšlet dehonestující prognózy. Mluvit stříbro, mlčet zlato.

0 3
možnosti
MK

Zeman zveřejní zdravotní dokumentaci a Ovčáček vědom si GDPR nám předloží stoh začerněných papírů a přitom to s panem prezidentem chtěli tolik zveřejnit.:-)

3 0
možnosti
PH

po třiceti marných létech se musí s lítostí říct, že s morálkou prezidenta a premiéra jsme hluboko před listopadem 89. Tento papaláš v rouše prezidentském je to nejhorší, co národ mohlo potkat a národ místo aby protestoval, tak si jeho komunistickou morálkou nasáklá voličská důchodcovská většina zvolila opět tohoto moderního Gottwalda a jásá nad každým jeho slovem a činem.

8 2
možnosti
TB
Foto

Z příznivců BLOKU čiší jen nenávist a zmar !!

3 6
možnosti
MR

Z příznivců Antibloku číší jen nenávist, zmar, hloupost, neznalost atd....

5 0
možnosti
JP

Vojenská nemocnice vyloučila, že by zveřejnila Zemanovu kompletní zdravotní dokumentaci.... Zveřejní jen její stručný výpis, který bude mít maximálně 6 až 8 desítek stran....:-)

3 1
možnosti
TB

Ovšem začerněných :-P

4 0
možnosti
Foto

P30e85t62r 18J86a82n28d62a

23. 10. 2019 19:50

Patrně do něj lékaři napumpovali vodu, což bylo na jeho obliceji znát. Jiné pozitivum vidět nebylo. Když oznámil uplné zveřejnění dokumentace, okamžitě bylo všechno jinak. Od zítřejšího oznameni si neslibujme vůbec nic! Už jsme horší, než ruské utajování čehokoliv...

6 2
možnosti
JK

J28a52n 53K66r37á81t74k85ý

23. 10. 2019 20:40

Vaše fotografie svědčí o tom, že to máte také za pár. Nebylo by lepší počkat, co nemocnice zveřejní a potom o tom diskutovat. Takto vypadáte jako pitomec...!

1 2
možnosti
JP

To s tím "zveřejněním zdravotní dokumentace" je jen jedna z dlouhatánské řady Zemanových lží. Doktor Zavoral to uvedl na pravou míru. Nakonec se stejně dovíme, že Zeman je zcela zdráv, tedy kromě těch nohou. A věřit tomu má kdo ? ;-D

6 2
možnosti