Diskuze

Kdo je v čele protestu? Bývalý šéf Agrární komory, který má své vlastní hnutí

Jedním z organizátorů protestu zemědělců, kteří přijeli do Prahy protestovat mimo jiné proti Green Dealu Evropské unie, je majitel velké zemědělské skupiny RABBIT Zdeněk Jandejsek. Muž, který byl v čele Agrární komory, v minulosti sponzoroval ANO i Trikoloru a má i vlastní politické ambice. Je místopředsedou hnutí JaSaN.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

Blahopřeji tomuto plátku, že se opět dokázal ve správnou chvíli postavit na správnou stranu. Redaktorům to prostě myslí politicky.

0 4
možnosti
VH

U nás ani tak ne, ale v EU: Pokud standardní politické strany všechny likvidují evropskou ekonomiku, místo aby se staraly o blahobyt svých občanů, a jediný, kdo je alespoň slovně proti kolektivní sebevraždě jsou nesystémové strany, není to chyba evropských občanů, že je zkusí jako poslední šanci.

2 4
možnosti
JL

J87i80ř56í 56L91i95n48d69a

19. 2. 2024 17:36

Opravdu si myslíš, že v Německu a Francii to jsou spontánní akce, tedy bez jakékoliv organizace ? To snad nemyslíš vážně. A buďme rádi, že nehoří automobily, to je ta spontánnost?

2 1
možnosti
ZL

Na projíždění stovek litrů nafty očividně mají. Traktory by měly mít zákaz vjezdu do města s výjimkou třeba Technických služeb, které tam pracují.

7 1
možnosti
EM

E69r70i91k 76M67o19c

19. 2. 2024 14:54

Nejdříve se sešli na Václaváku nemakačenka, dlužníci a soc.nejslabší bok po boku s proruskými kolaboranty. Pak se o to pokusili ještě parkrát a snažili se všem namluvit, že vůbec nejsou proruský. Nyní už je situace mnohem příznivější. Demonstranti nejsou lůza a ve společnosti něco znamenají, přesto toho ani tentokrát nevyužijí a odkopou se hned ze začátku. Tyhle demonstrace jsou účelově organizovaný, to není žádná spontánní reakce jako v Německu nebo ve Francii.

9 0
možnosti
ŠŠ

Cítiť změnu vlastníka k horšímu!

3 0
možnosti
Foto

Jandejsek je hodně ambiciózní,ale opravdu se mu nedaří.Po Trikolóře je tahle akce jen další fiasko.A opravdu si myslí, že zde prorazí s nějakou novou dezolatskou stranou?To je dost mimo...

12 0
možnosti

V20a63š78e33k 86Ř17í19h28a

19. 2. 2024 14:40

Dle vyjádření zemědělců očividně v čele není. Naopak jej berou jako přívažek, který jim ukradl demonstraci.

5 0
možnosti
MM

Jak jim ukradl demonstraci? Vždyť on ji pořádal. To zemědělci jsou za hlupáky, že se účastní něčeho, co jim není po chuti. Obzvlášť po tom co to zaznělo ve sdělovacích prostředcích.

3 0
možnosti
BH

bohoslovec s politologem, oba ideologicky pevní a praxí ošlehaní, to vyřeší.

5 13
možnosti
RP

jj, povolají kolegu podrazáka a ten s těma prorusskejma dezolátama zatočí, pěkne po neobolševicku...

5 0
možnosti
JV

Tak oni i ti koníčci něco stojí..., tudíž to u něj taková bída nebude

4 1
možnosti