Diskuze

Lidé, kteří pracují v záchrance, budou mít nově nárok na odchodné

Poslanci kývli na to, aby lidé, kteří pracují v záchranné službě, byli další skupinou s nárokem na odchodné za odsloužená léta. Budou ho mít ti, kteří mají odpracováno v záchrance minimálně patnáct let a je jim více než 50 roků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CL

chudy lekar

27. 9. 2012 5:21
No

vidím, že i lidé od "houkacek", sanitek, horské služby atd. vadí některým českým vašnostum... :-(. Probůh, ani trochu se nestydite? Jedovaté kydy lidi jako níže miluri, přejdou ve chvíli, kdy kvici strachy a sanita jede pro ně, příp. jejich dítě. Tak omezené primitivní sobce je radost zachraňovat... :-(:-(

0 0
možnosti
Č

čavéz

26. 9. 2012 13:27
Vím

že mají těžkou práci ale při troše šikovnosti bychom našli u každého povolání důvody pro zavedení odchodného.Dále je třeba říci,že odchodné v praxi (třeba u policie)nemá vůbec vliv na produktivitu práce.V praxi to vypadá asi tak,že policisté nepracují (více a s chutí)ale snaží se pouze to u policie ,,doklepat než jim nárok na odchodné vznikne.

0 0
možnosti
CL

chudy lekar

26. 9. 2012 17:35
Re: Vím

Nezlob se, ale přirovnání k policajtum není namiste. RZS nikdy nechránil status veřejné osoby, pritom to má každý nimrod. Do lékařů RZS kope a buší kdejaký fetak, ale nikdo je nepripojisti. Ozbrojení sloužit nesmí. Nikdo mu nezaplatí ani pobyt v nemocnici, usly vydelek. Tento zákon je jediná, trochu slušná věc! :-/

0 0
možnosti
MU

miluri

26. 9. 2012 11:28
1962

Co by daňový poplatník neopatřující si svýj příjem z daní jiných jsem rozhodně proti jakým koliv výsluhám. Není mi jasné proč má být jaká koliv skupina obyvatel zvýhodňována na úkor druhých.

Je asi nejvyšší čas, aby lidé a podnikatelé z výrobní sféry zahájili časově neomezenou daňovou stávku.

1 0
možnosti
PS

Revi

26. 9. 2012 11:35
Re: 1962

Co by daňový poplatník pracující pro stát žádám zrušení zákonem daných omezení, které se na mé zaměstnání vážou. Odmítám aby jakákoliv skupina obyvatel byla omezována na úkor druhých. :-)

1 0
možnosti
K

Kontramulti

26. 9. 2012 11:05
určitě si to zaslouží více než spousta policistů a bachařů..

...to je snad první rozumné rozhodnutí poslanecké sněmovny za posledních 15 let...R^...samozřejmě to nejvíce bude vadit těm, kteří na daních neodvedou takřka nic, ale vykřikují nejhlasitěji, že to jde z jejich daní...Rv:-)

2 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

26. 9. 2012 11:13
Re: určitě si to zaslouží více než spousta policistů a bachařů..

trik je v tom, za zachranka by se z logiky veci nemela platit vubec z dani, ale ze zdrav. pojisteni ... a pak by ani poslanci nemeli o cem hlasovat.

0 0
možnosti
C

carlosIV

26. 9. 2012 11:05
Nechápu, nerozumím...a navíc to je rozhodnutí napříč

politickými stranami :-/

0 0
možnosti
JA

SocPredator

26. 9. 2012 10:40
Zdroje jsou

0 0
možnosti
M

martynezz

26. 9. 2012 10:12
Socialisticka vlada

Zachranari si dobry plat jiste zaslouzi, nicmene je podivne zavadet podobne bonusy v dobe, kdy stat hospodari se schodkem a neni schopen se z dluhu vymanit. Financni bonus pri odchodu z prace neni v soukrome sfere bezny a nevim proc by jej meli dostavat vicemene statni zamestnanci (placeni z dani, popr. zdravotniho "pojistneho").

Zavedeni tohoto bonusu je krasnym prikladem socialistickeho chovani soucasne vlady ... zvysovani dani, zavedeni druheho pasma (ehm, "solidarniho" prispevku), rozdavani verejnych financi ruznym skupinam, ktere v budoucnu nebude mozne zrusit, aniz by vlada vypadala jako Herodes.

Vlada ODS+TOP09 je tudiz socialisticka az na pudu - neni schopna setrit, jen rozhazuje penize. Jezdi mi mraz po zadech co bude az k moci prijde komunisticka CSSD+KSC.

7 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

26. 9. 2012 10:17
Re: Socialisticka vlada

Presne. Navic to zaplatime my vsichni z pojisteni, je to jen dalsi dira, kde budou penize zbytecne utikat. Misto toho, aby diry latali, vyrabeji nove. Zachranka neni nic extra, stanovte uhradu za sluzby tak, aby platy mohly byt OK a je po problemu.

3 0
možnosti
HVJR

Hynek Vilém Jarmila reloaded

26. 9. 2012 10:09
zdravotni sluzby maji byt privatni

Pak by platu nebyly tabulkove a odchodne by se ridilo pracovni smlouvou, jako vsude jinde. Do tohohle nema stat strkat cumak. Ma to byt mezi zamestnancem a firmou. Pece o zdravi je sluzba jako kazda jina.

1 0
možnosti