Diskuze

Všichni versus ANO. Daně pro kraje dostaly přednost před hazardem

Kvůli sporu o daně se ve Sněmovně hnutí ANO dostalo do situace, kdy se proti němu spojily všechny ostatní strany. Na návrh šéfa poslanců ODS Zbyňka Stanjury prosadily přednostní projednávání novely zákona o rozpočtovém určení daní, která přidá peníze krajům. Hnutí ANO chtělo, aby se dříve jednalo o vyšším zdanění hazardu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Valenta podal arbitráž na ČR a bude chtít po státu miliardy a vyhrožuje , že nebude podporovat sport a tím socdemákům začíná nahánět strach a raději hodí zpatečku . Kraje vydrželi 3 roky a pár týdnů by určitě vydrželi . Valenta si vás všechny pomalu koupí . Už dnes mu patří půl Moravy . R^

0 0
možnosti

Je to jednoznačně logické. O hazardu,ať se hádají do konce roku.

0 0
možnosti
ZS

Od pohledu je jistota pro občany.

0 0
možnosti
ZS

A opět ten disident Kalous.

0 0
možnosti
JB

Smutné je to,že do voleb je daleko a lidé zapomenou.V posl.sněmovně budou opět ti samí,jen s rozdílný počtem

1 0
možnosti
LV

Závěr je jednoduchý. Po příštích volbách už nesmí TOP09 existovat tam, kde může škodit. Sponzoruje to Valenta, to je naprosto zřejmé.

2 5
možnosti

A z kterého prstu jste si to vycucal?

3 0
možnosti

Má snad někdo ze zdejších diskutujících něco proti tomu, aby se navýšení příjmů krajů oddiskutovalo dříve, než vyšší zdanění hazardu?

2 1
možnosti
MK

Nikdo nemá nic, ale každý tu musí před spaním utrousit jedovatou slinu.

4 0
možnosti
JH

„Neexistuje žádná přímá souvislost mezi zdaněním loterií a rozpočtovým určením daní. Prostě neexistuje,“ opáčil Kalousek.

 

Jestlipak neexistuje souvislost mezi zisky z hazardu a Kalouskem?

3 2
možnosti
OC

Kalousek ma pravdu, a na tom nic nemeni to, jestli on sam je lump nebo ne. Zdaneni loterii proste s RUD nic spolecneho nema.

3 0
možnosti
MS

Takže Kalousek a dalších 130 poslanců nechce zvýšit zdanění hazardu....Před změnou rozpočtového určení pro kraje. Podle IDNES to stále vypadá, že to chce jen Kalousek.

6 1
možnosti
PV

P79e23t94r 60V52a78n90ě32k

6. 10. 2015 19:08

Většinový názor je : Kalousci ať kradou prostřednictvím Hávů, to my nevidíme a rádi tolerujeme ,nevadí nám to. Ale když Babiš / byť se mi to také moc nelíbí / získává majetek tím, že využívá dle zákonů různých výhod a dotací,tak jsou z toho všichni posra.. ;-O Pokud to není pravda, proč nedávají Kalousci a spol. na Babiše trestní oznámení ?V

7 3
možnosti

Tohle není většinový názor, ale možná váš, můj rozhodně ne. Tak tady prosím pište jen za sebe!

2 0
možnosti