Diskuze

Z levného nájmu do vlastní vily. Mynář se přestěhoval od Hradu do Strašnic

Vratislav Mynář, hradní kancléř a majitel několika nemovitostí nejen v hlavním městě, se po letech odstěhoval ze stometrového služebního bytu ve vile u Pražského hradu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Akorát že do té vily musel tak dalších 15 mega vrazit, což do vašeho bytu na jižňáku asi ne.

1 0
možnosti
ZB

Jak vidno, tak i malý človíček může vyrůst!

0 0
možnosti
IB

I76v50o 62B20o17u71š11e

7. 11. 2019 23:21

Tak to už se začínají stěhovat, to s tou chutí k jídlu a zdravotním stavem jejich kašpárka nebude tak skvělé.

1 0
možnosti
PZ

Vydro,Rataji,Frydrýšku..pánové nechcete si vyměnit e-maily a začít si dopisovat jen mezi sebou?Potom si můžete třeba domluvit schůzku a dát si vzájemně třeba po papuli.Co vy na to?

1 1
možnosti
MR

ale no tak...mne znáte a víte, že nejsem to co Frydryšek a Sýkora...víte, mi ti dva už jsou ukradeni, rozhodl jsem se s nimi už nekomunikovat...;-D

1 0
možnosti

Takže nějaký nevolený úředník se přestěhoval, kvůli tomu se dělá článek? 8-o Čekal jsem alespoň nějaké “odhalení” nebo zjištění, ale ono nic...Rv

0 1
možnosti
LF

Frydryšek, ty rudej noku, tak mne tituluje Vydra,

Vydra ty slizkej noku, já jsem psal, že Mynář není ten, co by so o něm mělo psát jako o lilii bílé, jeden konkrétní příklad jsem uvedl. Ale na další šméčka které jsi uvedl, tak na to se od policie a justice zatím odpovědi nedostalo, tak zklidni hormony, Vydra.

1 1
možnosti
TV

A tohle volí levicový volič nechápu to. Možná je to tím, že Mynář ten majetek získal jako oni, (jen ho má víc ) tedy přisátím se na stát.

7 0
možnosti

Tak “tohle” těžko, Mynáře nikdo na hrad nevolil ;-) Ale pokud myslíte přeneseně celou tu garnituru tak tu evidentně volila ve finále nejen levice ale i pravice. Ono ne každý pravičák je pravdoláskař (sorry za termín, ale je v rámci komunikace všichni ví co je myšleno), ba právě naopak - skutečný volič pravice je jejich protipól, a pak už je to jednoduché - nepřítel mého nepřítele je... R^

0 0
možnosti
JM

Za tu cenu bych tu "malou vilku" před rekonstrukcí ve Strašnicích taky bral. Ale Mynář mě předběhl.

4 0
možnosti
TH

Jenže ONI by nebrali Vás :-)

1 0
možnosti
LF

Václav Klaus, jeden "táta" z více "tátů" privatizace prohlásil, že je dobrý obraz země v které jsou milionáři, miliardáři.

Ono to může být pravdou, pokud k těmto přijdou svou schopností, pracovitostí, umem, těch asi bude zřejmě méně než těch všehoschopných z kterých bych Mynáře nevylučoval, jenže to je jen mé mínění.

Že to poctivec od kosti nebude je důkaz, že si vybudoval, tehdy jako zastupitel na černo v roce 2006 v Osvětimanech rybník, za kterou tu černotu mu byla vyměřena pokuta 50 000Kč.

Ale když už ten rybník na černo budoval, jak na to nazírali opozastupitelé?

5 0
možnosti
MN

V Osvětimanech, tom ráji na zemi, kde vděčnost SPOZ nezná mezí,

je nějaká opozice ?

4 0
možnosti
JK

a furt bude Zeman, ktery takovyhle <censored> vytahl a drzi ve svem okoli, nejoblibenejsi politik, protoze je "moudry, proti imigrantum, lidovy, nas, proti elite, proti kavarne, je s nim legrace". Nepochopim.

10 0
možnosti
KH

Bohužel jak řekl Einstein: "Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem jistý."

4 0
možnosti