(ilustrační snímek) | foto: iDNES.cz

VIDEA TÝDNE: Herecký výkon reportéra, dopravní džungle a nepovedený vzlet

  • 0
Herecký výkon reportéra zmítajícího se ve větru, který ve skutečnosti nebyl, a ranní dopravní džungle, kterou zažívají žáci před školou v Praze. To byla minulý týden nejsledovanější videa iDNES.tv. Chybět nemůže ani snímek nepovedeného startu velkého vojenského obra na Dnech NATO.

Točíme o dramatické události, tak ať to podle toho vypadá. Takový styl zřejmě vyznává americký reportér Mike Seidel, jenž si vysloužil celosvětovou ostudu na sociálních sítích. Důvodem je jeho reportáž o následcích hurikánu Florence v Severní Karolíně, kterou poněkud dramaticky „přehrával“. Prozradili ho chodci za ním.

Diváky iDNES.tv tento týden zaujala také ranní situace ve velkých městech či u velkých škol se širokou spádovostí. Denně se tam odehrává dopravní drama. Desítky aut najíždějí k chodníku a parkují u obrubníků. Ti řidiči, kteří místo nenajdou, stojí takzvaně „na blikačky“, kde se dá. A mezi auty pobíhají malí školáci.

Oblíbeným snímkem se stalo i další video. Ze Dnů NATO se vojenskému speciálu C17 Globemaster nepodařilo napoprvé vzlétnout. V útrobách měl naložený americký vrtulník Bell Venom, který se ukázal veřejnosti poprvé právě v Ostravě. Napodruhé už vše proběhlo, jak mělo.

Jedno z nejúspěšnějších videí pochází z Francie. Rozčilený řidič autobusu uhodil podle svých slov drzého chlapce. Byla to výchovná facka, nebo nepřijatelné násilí na dítěti? Na tom se Francouzi neumějí shodnout. Zatímco matka dítěte sepsala stížnost a dopravní podnik nařídil disciplinární řízení, na internetu se za muže postavilo přes tři sta tisíc lidí.

A diváky přilákal také nový díl satirického pořadu Socky. Přijmout, nebo nepřijmout sirotky? Moderátor se jednoho malého opáleného syrského chlapce ujal a ukáže vám, jaké to má výhody. Nejen v kontejneru budeme hledat předvolební komunální odpad. Podívejte se sami.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video