Maroš Kramár osahával vizážistku v přímém přenosu | foto: Facebook: Katarína Danová

VIDEA TÝDNE: Kramár sexista, tragédie na zastávce a bleskové povodně

  • 2
Také v tomto týdnu přinášíme souhrn nejsledovanějších videí portálu iDNES.tv. Na prvním místě se umístil známý herec Maroš Kramár, který se vlastní vinou dostal do velmi prekérní situace. Následovaly záběry z tragického nehody autobusu ve Slaném a jako třetí v pořadí vás upoutalo video z bleskových povodní v Šumvaldu.

Herec Maroš Kramár je jedním z porotců pořadu Inkognito, který vysílá slovenská televize JOJ. Tvůrci na konci dílu v pondělí zveřejnili sestřih z příprav natáčení a na záběrech je vidět, jak herec prstem pohladil maskérku na pozadí. Podle některých jde jednoznačně o sexuální obtěžování.

Na autobusovém nádraží ve Slaném na Kladensku srazil v úterý po poledni autobus na zastávce několik lidí. Záchranáři ošetřovali čtyři zraněné, z toho jedno dítě nepřežilo.

Po silných bouřkách během minulé neděle a pondělního rána zasáhly část Olomouckého kraje povodně. Jedné z nejvíce zasažených obcí byl Šumvald na Olomoucku.

Vážná nehoda dvou nákladních a dvou osobních automobilů zastavila v pondělí ráno provoz na Pražském okruhu u Horních Počernic před nájezdem na Novopackou spojku, která je nyní neprůjezdná. Hasiči museli z jednoho vozidla vyprošťovat zaklíněného člověka.

Na základní škole ve slovenských Vrútkách tamní zaměstnanec ve čtvrtek napadl pět lidí. Jednoho člověka zabil a dalších čtyři zranil. Mezi zraněnými jsou i děti. Policie útočníka zneškodnila a situaci už má pod kontrolou. Motiv útoku zatím není jasný. Podle televize JOJ se zabitý zástupce ředitelky snažil chránit děti, za což nakonec zaplatil životem.

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video