V nemocnicích by se mělo platit

- Začala veliká mediální kampaň o příspěvcích lékařům. Velká část odborníků, politiků apod. je pohoršena a s touto praxí nesouhlasí. Přitom si neumějí poradit se zabezpečením peněz pro zdravotnictví.
Nedělám si patent na rozum a nehodlám trdit, že vím, jak vyřešit problémy s financováním zdravotnictví. Myslím, že jedna možnost na vylepšení stavu by tu byla.
Pokud člověk nemarodí v nemocnici, ale je doma, ať už zdaví nebo nemocný, tak potřebuje jíst. A za toto jídlo vydá při vší skromnosti minimálně 50,- Kč za den.
Ať tedy pacienti v nemocnicích platí 50,- Kč za den na stravu a při počtu pacientů cca 10.000 denně by částka pro nemocnice činila 15 mil. Kč měsíčně.
 
Vím, že toto problémy nevyřeší, ale byl by to první příspěvek, než se politici odhodlají k nějakému razantnějšímu kroku v problematice financování zdravotnictví.

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video