Marek Singer - nový generální ředitel TV Prima

Marek Singer - nový generální ředitel TV Prima | foto: TV Prima

TV Prima má nového ředitele, přišel od minerálek

  • 43
Televize Prima mění generálního ředitele. Od března ji povede 39letý Marek Singer. Ve vedení druhé největší komerční televize v Česku nahrazuje Aleksandrase Česnavičiuse. Singer dříve působil v obchodu a marketingu výrobních společností Unilever, Masterfoods či Karlovarské minerální vody.

Výměnu na postu generálního ředitele potvrdil iDNES.cz mluvčí Primy Ladislav Pavlík.

"Marek Singer strávil prvních osm let své pracovní kariéry ve společnosti Unilever v Evropě a ve Spojených státech, nejprve od roku 1994 na pozici brand manažera a poté marketing manažera pro čisticí prostředky v České republice a na Slovensku," uvedl Pavlík.

Později se Singer vypracoval až na e-business manažera v celosvětovém týmu Unileveru. Od roku 2002 působil čtyři roky jako marketingový a obchodní ředitel ve firmě Masterfoods. Poslední dva roky pak Singer pracoval na stejném postu ve společnosti Karlovarské minerální vody.

Singer nastoupí do Primy začátkem března. Jako výborného a zkušeného manažera si ho chválí šéf představenstva televize Jorgen Madsen.

"Dosavadní ředitel Česnavičius zůstává ve skupině MTG," řekl iDNES.cz mluvčí Primy Pavlík. Důvody změny na vedoucím postu prý zná jen vedení švédského koncernu.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video