Diskuze

Kalousek vsadil na pomoc herce Čtvrtníčka, Babiš na bla bla bla

Na televizní obrazovku zamířily předvolební spoty. Na vtipkování s hercem Petrem Čtvrtníček vsadil šéf TOP 09 Miroslav Kalousek, lídr ANO Andrej Babiš na parodii na tradiční politiky. V dalších šéf ČSSD Lubomír Zaorálek vzpomíná na svého otce a šéf ODS Petr Fiala si nejspíš myslí, že se lidem stýská po televizních hlasatelích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I42v18a28n 86P60e58c66h48a72r

18. 10. 2017 12:11

Kolbihář si naběhl - všichni moji známí i já jsme mu začali říkat Andrej Blábola ! Nedělá nic jiného, než že blábolí svoji husákovsko-pražsko - slovenštinou = nechutné!Rv

0 0
možnosti
Foto

Viděl jsem všechny. Nadšený nejsem ani z jednoho. Volby za dva týdny. Co z toho vzejde???

0 0
možnosti

J91a64n 52D61l85o44u94h41ý

7. 10. 2017 0:31

Vlastne doufam ze Ctvrtas po volbach rekne : nema kam uhnout zlodej jeden. Uz nemusi. Aaaaa val na pracak ty do.by.va.teli

0 0
možnosti

J80a64n 21D22l58o68u54h52ý

7. 10. 2017 0:29

Babis a Bila brada nelze spustit. Ctvrtnickovi poprve a naposledy odpoustim. Bavil me leta letouci nenecham ho padnout kvuli tomu z.m.p.d.o.v.i

0 0
možnosti

TOP09 - jak se Kalousek snaží vyloudit ten upřímnej, naléhající výraz ve tváři.... a ono to nejde a nejde. Nevěřím mu ani slovo. Dobře, že po těchto volbách už nebudou ve sněmovně.

ODS - z klipu si pamatuje jen "Můžete se spolehnout." Což byl asi účel. Ale vůbec nevím, na co že se to můžu spolehnout. Fiala mlel jak kafemlejnek a ke špatnému zapamatování si čehokoliv z klipu pomohl i Fialův přízvuk.

ANO - za to Babišovi jsem už nerozuměl vůbec ani Ň. Možná bych si měl dojít na ušní. A možná to bylo podvědomě způsobené tím, že ten xicht nemůžu ani vidět.

Piráti - dobrý, vtipný, zaujalo. Sice jedinej, kdo se tam tváří, že se alespoň trochu vžil do role, je Bartoš, ostatní dělají statické křoví.

SPD - někdo píše, že to je profesionálně udělaný spot. Možná ano. Ale ve mě vzbuzuje spíš úzkost. Pocit, že zítra vypukne třetí světová válka. Připomínalo mi to Zeitgeist.

ČSSD - zde jsem málem uronil slzu (a to vážně). Děd hrdina. Mladá spokojená rodina. Šťastní penzisti. Pro lepší svět. No nádhera. Možná sladké až moc. No každopádně socanům to u mě moc nepomůže.

KDU - dost podobný spot jako socani, ale na můj vkus v něm účinkuje až moc důchodců. V každé druhé větě zní, že se musíme o někoho postarat. Strana se profiluje, jako křesťansko-lidový zachránce všech gerontů.

Co závěrem, přátelé? Pokud znáte někoho, koho tato videa dokáží nasměrovat k rozhodnutí koho volit, pak vězte, že dotyčný je mdlého rozumu a měl by trávit podzim života pod dohledem statného ošetřovatele.

3 1
možnosti

J19a87n 70D33l11o77u10h27ý

7. 10. 2017 0:29

Pozor on veri ve dvoucifru

1 0
možnosti

tyto spoty mi jen připomněly a utvrdily mě v tom, že opravdu nevím koho letos volit:-/

0 1
možnosti

tyto spoty mi jen připomněli a utvrdili mě v tom, že opravdu nevím koho letos volit. :-/

0 0
možnosti

Už chápu proč neznám jediného voliče ANO. Celý styl, "humor" i používání slov ve volebním spotu ANO mi je bytostně nesympatický, takže logicky se nemůžu snést a tím pádem blíže seznámit s někým kdo naopak tuto práci marketingového teamu ANO velice ocení.

3 0
možnosti

Čtvrtníček umí ale doufám,že to dělá jen kvůli prachům a taky doufám,že chemikova strana vůbec nedosáhne hranici 5 %:-P

3 1
možnosti
Foto

Nejvíc mě pobavil klip TOPky, ale to je zásluha Čtvrtníčka, nikoliv samotné TOP. Ale jinak suverénně vede schizofrenní Babiš, který zvládá být bojovníkem proti blábolení a blábolícím politikem najednou

6 0
možnosti