Diskuze

Latríny, kuchyně i stany. Hygienici denně kontrolují desítky táborů

Tisíce dětí tráví prázdniny na táborech, které musí splnit přísné předpisy. Vyhlášky se týkají přípravy a skladování jídla, toalet i ubytování malých táborníků. Kontroly hygienických stanic probíhají prakticky po celé dva měsíce a většina chyb se dá hned napravit. Na závažné nedostatky narazí hygienici jen zřídka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Vážení, tak v latríně najdete 100%, však víte ...;-)

0 0
možnosti
MJ

Jak to tak čtu, nebude lepší ty děti rovnou přesunout do hotelů s klimatizací a hlavně bez patra? ;-D Ještě, že jsem vyrůstal v době, kdy se vše nehrotilo, jako dnes.

1 0
možnosti
PS

P28e24t48r 96S65e68v42e12r15a

13. 7. 2019 13:30

"... nebo kvalite matraci."

Proboha, jakych matraci???

1 0
možnosti
JZ

J66o29s10e63f 26Z74e46m19a23n

13. 7. 2019 10:45

Ještě že jsme jezdili na tábory dávno před současnými předpisy. Jako děti jsme se vyřádili bez ohledu na to, že si můžeme nabít ústa. To byl ještě každý zvyklý, že se to občas stává jako daň za nešikovnost. Jako vedoucí jsem koupal celý oddíl v řece, u které jsme tábořili. Už tenkrát by to podle předpisů byla celodenní operace. Na tekoucí vodě jeden vedoucí na jednoho táborníka. Takže postavit se do řeky a volat po jednom členy oddílu, aby se namočili .... A běda, aby tam vběhli dva a začali po sobě cákat. Byl tam celý oddíl a já po proudu pod ním hlídal, aby proud nikoho neodnesl. Spokojenost na všech stranách. Jen kontrola by se asi zjevila.

4 0
možnosti
MM

Jako 12 lety kluk jsem byl na stanovem tabore postavenem a vedenem vojaky na louce na brezich ricky Teple u Karlovych Varu. Byla tam takova nizka hraze z kameni, ktera pomohla na ricce vytvorit jezirko vhodne na koupani.

Tabor byla odmena pro 5 nejlepsich zakovskych (smisenych) atletickych tymu v Ceskoslovensku.

Pochopitelne zadny luxus, zadna tepla voda, vojenska kuchyne a jidlo do esusu, vojenske latriny, nocni poplach s "pravymi delobuchy", strelba slepymi, dalsi svetelne a zvukove efekty, pochodak...

Chodili jsme se cela parta dohromady koupat do toho jezirka, rachali se, honili ve vode, skakali z prkna, vyradili jsme se. Par vojaku na nas davalo pozor, ale do niceho nezasahovali.

Nejlepsi tabor na jakem jsem kdy byl.V

1 0
možnosti
ZT

Savo a chloramin..... v roztoku si před každým jídlem umýt ruce.... :D

0 0
možnosti