Diskuze

Senátoři se nechtějí účastnit akcí svazu bojovníků, vadí jim jeho předseda

Český svaz bojovníků za svobodu pod vedením Jaroslava Vodičky čelí další ostré kritice. Po slovech poslance ODS Jakuba Jandy, že jde o „pofiderní spolek adorující bývalé estébáky“, kvůli nimž šéf svazu Vodička podal na Jandu trestní oznámení, se k věci hodlá postavit také Senát. A podle informací MF DNES je ve hře varianta, že by senátoři bojkotovali akce pořádané svazem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Komunisté to samozřejmě všemi hlasy, kterými v senátu disponují prostřednictvím babišovi strany ANO, odmítli.;-D

0 0
možnosti
JM

J28a87n 89M69o87l38n70á20r

20. 1. 2019 15:47

Bolševik a bojovník proti totalitě ? To nejde dohromady .

5 0
možnosti
Foto

D68a23n 45Š52í68d24a

20. 1. 2019 13:01

Vůbec se senátorům nedivím, ten současný Svaz bojovníků za svobodu je jak vystřižený z totality.

7 0
možnosti
OP

Ten spolek je jedna velká absurdita a ostuda všech ostud, ale všichni kolem něho jen po špičkách našlapují. Již dávno měl být odříznut od financování státem, jestli se nějaký politik zúčastňuje jeho aktivit, má se to o něm vědět a historici by měli podrobně zdokumentovat a zveřejnit činnost pana Vodičky, aby měli skuteční bojovníci za svobodu podklady pro žaloby na jeho osobu

8 0
možnosti
PB

Mnohý ze senátorů nejsou o mnoho lepší. A to se toho pochybného nadplukovníka nezastávám.

3 9
možnosti
HS

Ani trochu (se ho nezastáváte). :-/

7 0
možnosti
PB

P69e54t61r 40B62r93o73d34a

20. 1. 2019 7:53

Je to to samé, jako když by svaz protifašistických bojovníků, ovládl velitel koncentráku s dozorci a gestapáky. A dávat jim ještě peníze je odporné

15 0
možnosti

ČSBS vznikl z toho Svazu protifašistických bojovníků, nebo jak se to jmenovalo. Jenže tam moc bojovníků za svobodu nebylo (ti spíš končili v lágrech), spíš za komunismus či něco podobného.

3 0
možnosti
MC

Vřele doporučuji pečlivě přečíst. Velice zajímavě popsán charakter.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Jaroslav_Vodi%C4%8Dka_(politik)

4 0
možnosti
LV

L84e97o 98V42á44l89e78k

20. 1. 2019 11:16

Než ho začnete odsuzovat přečtěte si uvedené Wikipedie. Do armády nastoupil až po zrůdných 50.letech . Prosazoval Dubčekův směr a vysloužil si v době Husákovy normalizace vyhazov z KSČ i armády. Vojenská hodnost mu byla vrácena až po revoluce po r.1989. Z uvedeného není žádný důvod ho odsuzovat. Domnívám se, že v podtextu některým "spravedlivým" více vadí jeho funkce SPD. V senátu je rozhodně více těch, co mají máslo na hlavě.

0 5
možnosti
RS

To je ta organizace, od které daly všichni ruce pryč, než se zjistilo, že ji vede zasloužilý stbák, a tak jí Bureš přiklepl dotaci, kterou jí předem veřejně odepřel? Ty koblihy mažou krátkodobou paměť, nebo jen podporují frontální lobotomii.To navozuje otázku, voliči ANO jsou opojení návykovou látkou, nebo jen imunní vůči nezávislému myšlení?

4 5
možnosti

Estébák nejspíš nebyl - byl evidován oddělením hospodářské kriminality jako spolupracovník VB s krycím jménem „JOSEF“. Ale proč by měl být předsedou bojovníků za svobodu, je záhada.

11 0
možnosti
FM

Je smutne, co se z tohoto spolku stalo, ale berme to jako pripominku toho, ze nazev nedela spolek ci stranu a saty nedelaji cloveka.

6 0
možnosti
Foto

Že se tady vůbec rozčilujete. Jeden diskutér, kterému se líbí Soukup z Barrandova, tak řekl, že veškerou hospodářskou moc tady má stejně zahraničí a že Soukup je hodnej na obyčejný lidi. No, chudákům nezbylo nic jiného, než prudit ve vymezených mantinelech, tak halt prudí. Dopřejte jim tu radost- nic jiného jim totiž nezbylo.;-D

0 0
možnosti