Diskuze

Sobotka mění ministry, chce to i po druhých. Babišovo ANO mu řeklo ne

Premiér Bohuslav Sobotka chce do měsíce obměnit svůj tým. Někteří kolegové jsou podle něj unaveni a potřebují vystřídat, napsal v dopise členům strany. Obměna má být reakcí na neúspěch v krajských a senátních volbách. K témuž vyzval i koaliční partnery. Šéf ANO Andrej Babiš řekl iDNES.cz, že on k výměně svých ministrů nevidí důvod. A změny nechystají ani lidovci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, jo pan Sobotka se stéblá chytá a doufá, že mu výměna ministrů zastaví propad preferencí. Tady mě napadá citát ze Švejka : " Chtěli by jste se polepšit, ale to se vám nepovede ! "

0 0
možnosti

V20a84š37e11k 79Ř29í14h33a

8. 11. 2016 15:13

Tak asi se spíše jedná o mediálně nevýrazné ministry.

Jinak krom Něměčka to jsou tzv malá ministerstva, která možná se mohou zdát, že nejsou tolik vnímána. Odtud se jedná spíše o mediální hru. Pokud by měli jít ven neschopní ministři, pak by muselo začít vyhozovat hlavně ANO. Tam se ale pod stalinistickým vedením Babiše ničeho demokratického bát nemusíme.

1 0
možnosti

Rok před volbami? A vyzývat k tomu ostatní strany?

Bohouši, ty se cítíš dobře?

1 0
možnosti

Nejsem volič ČSSD, ale paní ministryně Marksová mi dlouhodobě přijde jako žena na svém místě. Mám z ní dobrý pocit. Podle mne je pro resort přínosem, a to přesto, že se nesnaží vyvolat pocit svých velkých zásluh.R^

2 0
možnosti

Tak to je od Bohuslava Sobotky poněkud zoufalá, leč očekávatelná křeč. Něco na způsob uvažování uživatele bytu poněkud mdlého rozumu, který se domnívá, že pro průchodnost jeho zarostlých vodovodních trubek učiní nejlépe, když svoje trubky vymění soused...:-P

7 0
možnosti

Sobotka je předsedou vlády. Má právo měnit ministry i z koaličních stran, nejen ministry za ČSSD. Nevěřím, že v ministrech je neúspěch ČSSD ve volbách. Je to dané nerozhodností vedení ČSSD. Po výměně ministra(ů) nebude vše O.K.

5 0
možnosti

Sobotka je předsedou vlády a má právo jen a pouze držet ústa.;-D Dle koaliční smlouvy nemůže bez souhlasu předsedy koaliční strany sahat na jeho ministra. Ano, může dle ÚČr, ale potom skončí coby předseda vlády.:-P

0 0
možnosti

P65a49u18l 95J13a33r53o95s

5. 11. 2016 16:13

Doufam,ze Sobotka vybere ty vzdelane ministry absolventy VUML;-D

3 0
možnosti

Tohle je zacatek konce tehle zpropadene strany, ktera je autorem vetsiny statniho dluhu. Doufejme ze zmizi stejne jako ODSka.

5 1
možnosti

J77i64ř89í 28N62o89s77e10k

5. 11. 2016 12:48

Jestli si Sobotka nasadí do kožichu Prouzu, tak v příštích volbách nedoleze ani do Parlamentu ;-D

3 0
možnosti

Zajímalo by mně z čeho je asi unavený Dienstbier nebo Marksová vždyť z nich nevypadlo za celé období nic kloudného.

12 1
možnosti

Vždyť právě to může unavovat ze všeho nejvíc, ne?

4 1
možnosti