Diskuze

Sjezd ČSSD: kdo s kým a proti komu

Kdo bude předsedou nejmocnější politické strany v Česku? Kdo obsadí další místa v jejím vedení? Právě o to se o víkendu v Praze povede velmi ostrý boj. Zemanovci proti Špidlovi, grossovci proti zemanovcům, Špidla proti zemanovcům. I tak lze popsat to, co se právě teď děje v ČSSD.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

michal

26. 3. 2003 20:00
jhj
" ŠPIDLA NEŘÍKAL NIC, JEN SE NA OBA USMÍVAL SVÝM VRAŽEDNÝM ÚSMĚVEM MENTÁLNĚ RETARDOVANÉHO CHLAPEČKA!!!
tak stim souhlasim, jestli ma nekdo koho znam vylozene zly pohled tak to je spidla v zadech. a kdo to vyhraje.? Pan Vlacek nebo Hurvajz je to jedno, kdo tuto stranu voli tak je padly na hlavu, o volicich Komousu ani nemluve. Az pujde volit "strana Nevolicu" tak se konecne staneme pravicovou zemi, mozna??
0 0
možnosti

Afro

26. 3. 2003 18:29
Škromach
Škromach se stane předsedou!
0 0
možnosti

Vendula

26. 3. 2003 15:13
Zvitezime
Pravda a pracujici lid zvitezi nad imperialismem.Cest praci vsem soudruhum.
0 0
možnosti

Mirek K

26. 3. 2003 16:26
Re: Zvitezime
Ahoj Vendulko...
0 0
možnosti

opozičník

26. 3. 2003 15:09
co od nich vlastně chcete?
Tato parta předvádí pouze intriky a zákulisní rvačky o koryta.Jejich sjezd je pro tuto tlupu přednější než vládnutí. Proto se může stát, že si tu sudeťáci klidně a suveréně otvírají svou konspirační rezidenci a přes naše území létají plně naložené bombardéry B52 vraždící pokojné lidi na tržišti Bagdádu a to vše za plné podpory kolaborantů Rumla a spol. Proto si notují spolu v jedné koalicií s US a lidovci.To není strana pro lidi,jak se snaží namluvit - jsou to stejní slaboši a zbabělci, jako vždy byli.Ani se nedivím komunistům,že je v 48 rozprášili jak hnůj po poli. Nic jiného si totiž nezaslouží.  
0 0
možnosti

psek

26. 3. 2003 14:39
jste vedle jak jedle
Špidlova vláda za současného stavu komunismu v Čechách asi optimální řešení. Je třeba se zbavit komunistů + ODS v parlamentu.
0 0
možnosti

psek

26. 3. 2003 14:41
Re: jste vedle jak jedle
Ještě bych dodal, že taky soudruhů Zemanovců.
0 0
možnosti

ivan

26. 3. 2003 13:41
diskutujme politicky ne vulgárně
Děkuji.
0 0
možnosti

Jenda

26. 3. 2003 13:38
Špidla
Zlikvidujte Špidlu,toho arogantního nesmysla.
0 0
možnosti

vendelín

26. 3. 2003 14:06
Re: Špidla
DNESKA HO KRÁSNĚ VYSTIHL KOMÁREK : " ŠPIDLA NEŘÍKAL NIC, JEN SE NA OBA USMÍVAL SVÝM VRAŽEDNÝM ÚSMĚVEM MENTÁLNĚ RETARDOVANÉHO CHLAPEČKA. " ! ! ! TENTO VÝROK JE HODNÝ TOHO, ABY BYL ZLATÝM PÍSMEM VYTESÁN DO LIDOVÉHO DOMU, ČI ABY BYL POUŽIT UMĚLECKÝM STŘEVEM - NAPŘ. VIEWEGH, - jAKO HLAVNÍ MOTIV ZPACKANÉHO ŽIVOTA UMĚLCE, V NĚJAKÝCH TĚCH ZPACKANÝCH LETECH . . . .
0 0
možnosti

Charlie

26. 3. 2003 12:59
Stejně to není jedno..
Už se nesměju, pouze stále více zuřím.. a ještě budu asi zuřit dlouho..(že by se celá ČSSD nechala protichemicky odvelet do Kuvajtu taky nehrozí..).. ALE - není to jedno, kdo z těch dobrodruhů bude "u moci".. Tydla (už mu tyká kdekdo..) se už projevil.., dorostenec SG - možná pro mládí má celkem slušné myšlenky.., ale dědci si zase prosadí svou... ALE - pozor...!! Ve hře je rozdávač dávek... tlusťoch z Hodonína.., který stále více podporuje rozdávání vydělaných peněz, podporuje nezaměstnanost - však "bohatí to zaplatí" (nebo je necháme zavřít..).. a už i "opálení češi" ho začínají mít rádi... Vždyť tolik peněz a za nic..- to bylo naposledy v minulém století za Husáka..Tady vidím největší nebezpečí pro celou republiku a že v případě úspěchu zlikviduje odpůrce "Vysočiny", je asi taky každému jasné.. Hold..- chce to - jak už je dole napsáno - novou stranu a hlavně - nové lidi.. Ti "mladí" z 89 snad už dospěli a pochopili, že jsou dnes úplně jinde, než se jim slibovalo.. Tak se proboha nas...te a jděte do toho.. Není koho volit a pokud se toho chopíte (a nebudete děti nebo synovci a neteře současných..)..- máte naději na hodně hlasů.. (můj ano..).. Ale už nečekejte a vemte "klíče"..- kde můžete odzvonit svůj nástup už v pátek..
0 0
možnosti

socan

26. 3. 2003 12:49
???
Nejsem parazit,nepobírám socku,nejsem vagabund, v paneláku mi nikdy nebylo dopřáno bydlet(díkybohu), jsem zásadne proti feminismu a E55 mnou nebyla nikdy pošlapána (jo a špatne se opaluju-hned se spálím), a přece jsem volič ČSSD!!!!!!Z pravděpodobnostního hlediska asi budu výjimka.Zajímalo by mě,do jaké míry vidíš do statistiky a sociologie.Malá rada:nedělej ze sebe blbce a mluv jen o tom,čemuu fakt rozumíš
0 0
možnosti

!!!

26. 3. 2003 12:56
příspěvek obsahoval nepřípustné výrazy
(Příspěvek zrušen)
0 0
možnosti

Antisocan

26. 3. 2003 12:20
Zabte je všechny !
Mě by se moc líbil takový sjezd, kde by každý ve dveřích dostal mačetu a sekalo by se a sekalo ! nakonec by zbyl jeden socan a toho by jsme dali do ZOO  krmili pomyjemi !  Všichni voliči socanů jsou buď nájemí paraziti, pobírači socek, vagabundi, panelákové opice, feministické škaredky a opálené sexuální pracovnice z E55 ! Prohlašuji, že z matematického hlediska statistiky není možné, aby mezi socany a jejich voliči byl jediný slušný člověk !
0 0
možnosti