Diskuze

Vyhledávání se bude měnit. Dotaz zadáte melodií i fotkou, říká šéfka Googlu

Máme tu generaci zvyklou denně používat moderní technologie, jenže většina k nim nemá řidičák, říká v rozhovoru pro iDNES.cz šéfka české a slovenské pobočky Google Taťána le Moigne. Technologický gigant nyní řeší nařízení Evropské komise a její Akt o digitálních službách (Digital Services Act). Kromě označování obsahu vytvořeného AI má pomoct také v boji proti šíření dezinformací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek by měl být spíše o tom, proč např. nefunguje Google asistent v češtině, proč u nás nelze nakupovat v obchodě play hardware, proč nejde z obchodu play stáhnout Android auto a proč je bez podpory češtiny tato aplikace v podstatě nepoužitelná. A pak se měl autor zamyslet, jestli by byl stejný stav, pokud by byl na ředitelském místě Googlu někdo jiný.

0 0
možnosti
BP

Google na vyhledávání používám už od konce minulého milénia. Tehdy bylo vhodné znát pár operátorů - slov, pomocí kterých se dotaz upřesňoval. Ale výsledky byly vždy vynikající.

Bohužel, v posledních letech jsou na prvních místech reklamy, jen okrajově související s dotazem. Až někde na druhé straně se objeví hledaná infomace. Ale ne vždy. Za mne jednoznačně propad užitečnosti.

1 0
možnosti
VS

Co tihle novodobi svazaci zase vymysli za svinstva? To vi pouze oni a jejich loutkovodici. Priserne.

1 0
možnosti
PV

Nechť laskavě udělá něco s těmi kýčovitými banery u české verze vyhledávače 🧐

Mimochodem dá se vyguglit dost o dietách😉

0 0
možnosti
DP

Paní je správně uvědomělá, neboť si správně uvědomuje důležitost vlivu té správné propagandy.

2 0
možnosti