Diskuze

Abolice nebude, bral jsem ji jen jako prevenci, řekl prezident Zeman

Prezident Miloš Zeman potvrdil slova premiéra Andreje Babiše, že v jeho případě neuplatní možnost udělení abolice. Tedy ústavního práva prezidenta vydat nařízení, aby se v trestním stíhání nepokračovalo. Zeman to řekl v exkluzivním obsáhlém rozhovoru pro MF DNES, který vyjde v sobotu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono ještě někoho zajímá, co tenhle sedmilhář kváká? Ani za korunu měsíčně mne to nezajímá!

5 1
možnosti

Neřešte to, za 2-3 roky tam nebude ani jeden z aktérů. To je prostě dáno volebním cyklem. Že byli zvoleni je sice záležitost méně myslících občanů a rovněž těch ostatních, že ty méně myslící nepřevolili. Vzhledem k tomu, že vzpamatovat se z totalitní éry trvají do roku 1989 i s fašizmem téměř kolem 50 let je na 2-3 generace, tak se poctivě připravujme na volby 2021 a 2023, ať to zase nezvoráme a konečně nebudeme volit komunisty a extrém. O zemanově komunismu není pochyb, Babiš sám byl komunista a drží ho komunisté, KSČ(m), SPD a možná i Kalousek je svým způsobem extrém, v tom smyslu, že s nimi nikdo nechce spolupracovat oficiálně. Babiš to samozřejmě přehání ekonomickým a lidským prolnutím Agrofertu a spol. se státem a to taky nemůže dopadnout úplně dobře. Jsou zde neopodstatněné tlaky na inflaci, podrážení kurzu Kč, atd., atd.. Takže čtěme vícezdrojově a zkusme již v krajských volbách volit dobře.

2 1
možnosti
VS

„No, kdybych to téma neotevřel, tak nemohu vyloučit, že by nejvyšší státní zástupce posunul tento případ k obžalobě. Nemohu to vyloučit, neříkám nic jiného. Nu, takže jsem to udělal jako určitou prevenci..."

Neboli pokus o ovlivnění.

5 0
možnosti
JU

A to správný pokus, na místě.

0 1
možnosti
JSS

Bral jsem ji jako prevenci.. Zeman si hraje s výsadou jako s hračkou!! Bohužel Klaus i dneska Zeman si s funkcí dělá vlastní ego a neohlíží se na okolí a protesty.

6 1
možnosti
PM

Jediné, co měl brát Zeman jako prevenci, je Antabus.

9 0
možnosti

Pokud abolice byla prevencí (rozuměj nátlakem), tak se minula účinkem. A proč? Protože, jak předvčírem na tiskovce prohlásil Babiš, rozhodnutí NSZ bylo takové jaké bylo proto, že po tom byla poptávka a ta byla tlumočena a tlačena médii. Takže NSZ rozhodl na nátlak médií. Podle Babiše.

4 0
možnosti
JU

S čímž souhlasím. Na nátlak médií a za nimi schovaný hráči s podobným kapitálem, jako má Babiš, které ANO konečně dostavilo od penězovodů a zákulisního vlivu.

0 1
možnosti
MP

Takže od teď bude s každým darebákem Zeman jednat o tom jestli má udělit abolici nebo nemá?

3 0
možnosti
JU

S darebáky tento pan prezident nejedná.

0 1
možnosti
MM

Abolice bude za předpokladu, že Miloš bude v úřadu v době, kdy by došlo k případné obžalobě. Babiš neche a nesmí dojít k soudu, Zeman nechce být vzpomínán jako prezident, který do funkce jmenoval odsouzeného podovodníka.

0 0
možnosti

J17a87n 68Č76e82r66n43ý

6. 12. 2019 7:25

Co on má co kecat do toho, jestli je dobře, že rodina vyvázla, nebo ne? Co on má, dědek plesnivá, co tlačit na nějaké rozhodnutí NSZ? Co si to ten zlojed v tomhle státě pořád dovoluje??!!

4 0
možnosti
MM

Dovoluje se přesně to, co mu jeho voliči dovolí a dovolili. Není to nóvum v jeho případě. Ústavou či morálkou pohrdal už v době, kdy byl premiér. Stačí zavzpomínat na poslední rok jeho hrůzovlády.

3 0
možnosti
VO

To vůbec nevypadá jako nátlak :-) pan Zeman jen otevírá témata ;-DRv

7 0
možnosti
JU

Máta pravdu. A navíc to dělá šikovně.

0 1
možnosti