Diskuze

Novotný napsal dopis Putinovi, o pomníku s Ruskem diskutovat nehodlá

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) se pustil do sporu s ruskou ambasádou. Té se nelíbí, že chce vybudovat na území městské části pomník vlasovcům. Rusko tvrdí, že by došlo k porušení mezinárodních závazků Česka, které vyplývají z úmluvy o nepromlčitelnosti válečných zločinů. Novotný napsal ambasádě a prezidentovi Vladimíru Putinovi dopis, v němž vzkazuje, že s nimi o svém záměru diskutovat nebude.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať žije Pavel Novotný! Konečně někdo, kdo si nenechá nic líbit.

1 0
možnosti

A28l76e86š 83N43o21v83á26k

29. 11. 2019 16:41

Diskutovat nehodlá a píše dopis Putinovi. Dobrý protimluv.

1 0
možnosti

V76á52c13l41a82v 35B20r61o54ž

30. 11. 2019 11:23

Napsání dopisu je diskuse?

1 0
možnosti

Občané Řeporyj mohou být hrdi na starostu ...zviditelnil část Prahy ..jakokoli reklama je lepší než žádná...rozpoutal diskuzi a to také není málo...z tohoto příkladu je vidět ..jak různé pohledy na věc může míti občan..ten co to prožil...historik ..mladý občan..ukrajinec ..rus a nakonec Novotný a Putin ..to jsme my lidé..[>-]

0 0
možnosti

Já myslím, že to je v pořádku. Vždyť i nejvyšší státní úředník před lety pronesl, cituji ze staršího rozhovoru pro ruské vysílání Českého rozhlasu:

"Má účast na akcích v Moskvě bude na památku všech sovětských občanů včetně vojáků takzvané Osvobozenecké armády. Naprosto s vámi souhlasím, že už nebyli pod německým velením... To máte jako v lidském životě. Vykonáte špatné skutky, což Vlasov nepochybně vykonal, ale na závěr svého života uděláte jednu dobrou věc. Vlasovovi vojáci byli také Rusové,“ řekl Zeman v rozhovoru.

0 0
možnosti

Ano a nikoho to nepobouřilo. Slušně vyslovil svůj názor. Pan Novotný taky mohl napsat komukoliv, ale slušně. Dopis plný urážek a sprostoty ničemu nepomůže. A první plody "prominentního spratka" (Novotný se tak sám nazývá) okusil dnes Toman se svou delegací.

0 1
možnosti

Starosta neznámé vesnice si chce poměřovat s představitelem velmoci. To nevymyslíš.

0 1
možnosti

Praha a jejich obvody se chtějí dostat do podvědomí celé Evropy mající ty nejlepší starosty. Vláda se nemusí zahraniční politikou vůbec zabývat, na to stačí pražšfí starostové.

0 0
možnosti
Foto

moc ho nemusím, ale tímto si u mě šplhnul R^

2 1
možnosti
Foto

Tak s tím Putin nepočítal!

2 0
možnosti

Jasne, ten Putin nebude schopen usnout, ze?

1 0
možnosti

A32l90e26š 19N53o43v39á85k

27. 11. 2019 21:21

dnes je celkem snadné stát se nezapomenutelným řepo ryjcem. Aspoň na pár dní...

1 1
možnosti

S Řeporyjskými souhlasím, ROA se význačnou měrou zasloužila při obraně Prahy. Co mi ale vadí je že Novotný svým majestátním příjezdem v Multikáře před zraky sezvaných novinářů z toho dělá estrádu. Holt se mu ten bulvár zadřel za nehty.

3 2
možnosti

No je to herec 3. kategorie, co byste chtěl :-)

2 1
možnosti