Diskuze

Ruský medvěd na hliněných nohách slábne, radovat se je předčasné, řekl Rakušan

Podle ministra vnitra Víta Rakušana Rusko slábne. Označil ho jako medvěda na hliněných nohách. Varoval však před tím, aby se lidé ze situace radovali. Řekl to v pořadu Otázky Václava Moravce na České televizi. K tématu ukrajinských uprchlíků dodal, že po skončení podpory může bez domova skončit až deset tisíc z nich.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sice "musíme patřit na Západ", ale spolu s evropským Západem budeme v dohledné době pravděpodobně součástí Číny ("Čínska").

0 0
možnosti
VS

Tenhleten Rakusan,.... To je tedy opravdu vytvor hlouposti same. Za Rusko na hlinenych nohou prohlasoval uz i sam A. Hitler neblahe pameti. Rusko se diky sve primitivnosti proste porazit neda. To by mel soudruh ministr uz davno vedet, pokud mu to rekli kdysi v dejepisu.

0 3
možnosti
PH

P81a89v10e13l 24H27r39a28c29h

26. 6. 2023 11:43

To STAN na hliněných nohách také ...

1 3
možnosti

Radovat se není předčasné. Radovat se je hloupé.

Takže radovat se z případné občanské války v hranicích jaderné mocnosti, která disponuje tisíci jadernými bombami včetně výkonných nosičů, to může jenom Rakušan, další členové zhoubné pětikoalice a naše masmédia.

1 3
možnosti
MV

Chudák Lipánek , a tak se třepal na dovolenou na Krymu

3 2
možnosti
MV

Tak to si mysleli jak Poláci , Napoleon i Hitler.

Jen aby Rakušan neskončil v azylu v Rakousku.

4 0
možnosti
PV

Kdyby Rakušan raději držel ústa - udělal by mnohem lépe - NATO dalo Ukrajině co mohlo a výsledek je jedna velká nula - takže asi tak

5 6
možnosti
PV

Děkuji za mínus bez názoru od kvalifikovaného ,,odborníka,,

2 4
možnosti
ON

Já začne nějaký Rakušan mluvit o medvědech s hliněnýma nohama, zavání to průšvihem. Jeden takový byl ještě tři generace nazpět dost populární.

5 0
možnosti
KH

Právě proto podporujeme UA, aby se nevrátil a zas to u nás nezasmradil.

2 3
možnosti
JK

J24a40n 26K32u58č90e80r35a

25. 6. 2023 15:44

Také bych se bohužel ještě neradoval.

2 0
možnosti
Foto

👉🪖 Ukrajincům vítězství přeji, ale předčítání slaboduchého hesla z doby Hitlerovy éry, které snaživě dodala do úst politikům pravicová média mě udivuje. Dnes je to asi pátý komentátor a politik, který oprášil Hitlerův výrok....opravdu smutné.

2 2
možnosti