Diskuze

O polovinu víc pacientů přibylo dětským psychiatrům za poslední dekádu

Dětští psychiatři mají v ordinacích o polovinu více pacientů než v roce 2010. V roce 2019 bylo pacientů téměř 60 tisíc, následné dva roky pandemie covidu-19 situaci ještě zhoršily, uvedl náměstek Všeobecné zdravotní pojišťovny (VZP) Ivan Duškov. Podle vládní zmocněnkyně pro lidská práva Kláry Šimáčkové Laurenčíkové je i kvůli nedostatečným kapacitám péče potřeba ohroženým dětem pomáhat ještě před tím, než budou potřebovat psychiatra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Podle vládní zmocněnkyně pro lidská práva Kláry Šimáčkové Laurenčíkové.....

to je ta pravá, která má do toho co mluvit..

0 0
možnosti
MJ

Kde nám ti "experti" na výchovu a výuku dělají chybu? To je tak, když svůj život to žije na soc. sítích, mezi "mentální elitou" národa a v reále se to pak hroutí při sebemenším problému, protože nevědí jak ho řešit, tak zvolí naprosto nelogický, nebo zcela sebedestruktivní způsob. Chtělo by to více kontaktu s vrstevníky, zavedení stejnokroje do škol pro smazání soc. poměrů a nekompromisně trestat přestupky a velmi tvrdě jakoukoliv šikanu a samozřejmě nebát se krátit soc. dávky a hlavně problémy nazývat pravým jménem a nevytvářet záměrně jiné pro odvádění pozornosti. Už slyším ty hlasy, že máme přece demokracii a každé dítě je přece osobnost, tak dále budeme pokračovat ve vytváření těchto psychických trosek už od útlého věku. Však pan doktor už jim na to něco dá.

1 0
možnosti
SS

Protoze decka uz nejsou a nechcou byt deckama...dete se podivat na fotbal, tam se 10ti leti chovaj jako dospeli, dete do kina, tam na strilecku pro starsi sedi decka okolo 10 let, podivejte se na vybavu mobily a dalsi technikou....proste decka uz nejsou decka. A nedecky mozek se zvence snazeji nez klasicky detsky

0 0
možnosti
IP

To je česky? Nebo v jazyce nějakého neznámého kmenu?

0 0
možnosti
VB

Jak vidím "lidská prava" tak je to podezřelé. Asi jen jista skupina potřebuje papíry na hlavu pro své ratolesti kvůli vyšším dávám a příspěvkům. To je celé. Tak se nebojte. Po stránce zdravotní je vše zrejmne v pořadu. Jen vycuranost stoupá.

1 0
možnosti
TP

T79o58m 19P50á44l22e56k

5. 9. 2022 18:35

Nemůže za to nic jiného než ti politici a rádoby odborní lékaři na chřipky (Vojtěch, Kubek, Smejkal Flégr a BABIŠ), kteří zavřeli děti doma kvůli rýmě zvané COVID!!! To je holý fakt a ovoce za to budeme sklízet dekády. RvRvRvRv;-O

1 3
možnosti
JJ

J55i36ř57í 23J14u48r82a37n

5. 9. 2022 17:37

To jsou same moderni liberalni trendy ve skolstvi a vychove. Netrestat, neznamkovat, neucit nic z pameti, predmet psani jen dobrovolne, chodit na 9, doma pak lapet 14h u pocitace a spoustu dalsich vymozenosti.

No a ted tu mame vysledek: dusevni "snehove vlocky"

5 2
možnosti
VB

Je to tak. Nic se po nich nechce a pak najednou mají něco udělat a je to pro ne tak stresující, že musí k doktorovi.

2 2
možnosti
MZ

Byly i doby, kdy to děti měly daleko těžší než dnes.

Ale to v posledních dvou letech jsme jim připravili zbytečně.:-(

1 0
možnosti