Diskuze

Nejsme magoři, je nás víc než LIDEM, řekli demonstranti před vládou

Měla to být velká blokáda Úřadu vlády. Alespoň tak to Jaroslav Popelka z Holešovské výzvy v neděli na Václavském náměstí vyhlašoval. V pondělí před devátou ráno však bylo u Úřadu vlády jen deset lidí a sám Popelka chyběl. "Nejsme magoři, jak o nás říká paní Peake, je nás víc, než kolik členů má celá její strana," řekl iDNES.cz Jiří Bezák z Chocně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FE

Mám výhrady vůči této vládě, ale když čtu, co říkají oni "magoři", jsem pro mnohem tvrdší politiku naší vlády. Znám mnoho Ukrajinců, kteří si u nás našli práci a rádi ji vykonávají. Pro každého je u nás práce dost. Jen se ji nebát.

9 4
možnosti
MH

Zeptejte se tech Ukrajincu, jestli z tech 80 korun na hodinu take odvadeji dane, zdravotni a socialni pojisteni a vubec krmi tenhle zoufale rozezrany stat. :-/

6 1
možnosti
JK

http://www.radiovaticana.cz/clanek.php4?id=18016

Na odkaze výše se mohou aktivisté holešovské výzvy podívat, že i když na manifestaci přijdou statisíce účastníků, ještě není vyhráno...

0 0
možnosti
MRB

Magor je hodnocení kvality nikoli kvantity :-)

Jedině však, že by p. Bezák chtěl hodnotit celkové množství blbosti sečtené za všechny členy daného politického subjektu. To by bylo na pováženou ;-)

6 2
možnosti
OP

Ten popelka je tak hloupý a jeho "program" je tak nesmyslný či naivní (já ho četl), že začínám být přesvědčen, že je to prostě agent vlády, který má znelegitimnit veškerou (i normální) opozici vůči vládě a hlavně různé občanské hnutí. Tyto postupy nejsou nic nového -např. vyšlo najevo, že mnoho podněcovatelů sociálních bouří v Carském Rusku bylo agenty tajné policie (Ochrany) kteří měli za úkol vytvořit záminku k násilným odvetám či znevěrohodnit liberály volající po změkčení samoděržaví. Jako než budu označen za paranoika tak si uvědomte že Popelka prakticky s toho jeho "hnutí" vyštípal i těch pár lidí co tam měli mozek a nějaký pozitivní směr (ze začátku jich tam pár bylo) a přišel s těmi nesmyslnými požadavky na pouliční revoluci.  Prostě i ten "program" je navržen aby byl co nejvíc nesmyslný. Média tomu zdatně sekundují a věnují té hrstce pomatenců (nebo zoufalých) neuvěřitelně nesymetrickou pozornost.

10 8
možnosti
PN

Myslíš jako že Ponnert má mozek ?? ;-D;-D;-D

0 1
možnosti
JM

J12i18ř86í 94M37a43r86e76k

8. 4. 2013 15:09

Ale vždyť je to celkem jednoduché - máme zastupitelskou demokracii? Máme. Nelíbí se Vám nabídka politických stran? Tak založte novou, která osloví lidi, nechte se zvolit a ukažte, co umíte.

15 3
možnosti

proc bych to delal. Vezmu skupinu lidi, vstoupime do zavedene strany a po volbach zalozime stranu novou. Budeme v parlamentu a nemusime mit 5% :-)

6 2
možnosti
VD

při čtení příspěvků těch nejzarytějších rudoušků mne fascinuje ta zavilost. Bijí se jako křižáci o Svatou zemi. Další pozoruhodnost je frekvence termínů lid, národ, náš lid, naši pracující a podobně. To už vím, že to budou nesmírné kecy. Moje zlínská babička říkala  :  "Ťáp,ťáp, ruka v guláši". Ještě mne to nezklamalo. Snad jen míra obludnosti.

11 6
možnosti
LN

L86u33d28ě16k 47N19o37v62ý

8. 4. 2013 15:16

Jako Zlíňák potvrzuju existenci tohoto rčení :-) A mnohokrát jsem si ověřil i jeho platnost.. Není většinou radno věřit těm, co nejvíc "ťápou"

1 2
možnosti
FF

Misto demonstrovani se venujte sami sobe a neco novyho se naucte. Nespolihejte se na stat, ale sami na sebe. A uvedomte si, ze neschopni se budou mit cim dal tim vic hur. Rozhodne vam nepomuze volit strany, ktere ty schopne oskube a vam z toho neco da. Tak asi tak k tem demonstrantum. A mam na ty obrozence takovej dotaz. Kdyby si teda udelali tu novou docasnou vladu a ja s ni nesouhlasil, tak mam jit demonstrovat nebo co? Nebo budu muset drzet hubu a podridit se teto novote? Nebylo to tady uz jednou? .... ale delate mi radost. Videt neschopne lidi nespokojene je ten spravnej smer.

15 2
možnosti
LM

Pán co ztratil v Jeseníku práci je už měsíc v Praze (nejdražším městě v ČR), místo, aby si tam sháněl práci, tak se asi tak špatně nemá.

13 2
možnosti
Foto

P97a72v85e50l 24P59e83c17h

8. 4. 2013 14:26

Holešovická výzva chce mimo jiné zrušit politické partaje a volit přímo lidi. Ale i když všichni lidé, kdo jsou v parlamentu a ve vládě, byli demokraticky zvoleni, považuje výzva vládu za nelegitimní, protože demokraticky zvolení lidé přešli do jiné partaje. Nemají v tom trochu guláš?

17 5
možnosti
LM

Dostat z této partičky smysluplné slovo je prostě nad lidské síly.

11 2
možnosti
LM

Ale co, je to takové zpestření vidět to v Praze, pár ukřivděných zoufalců, kterých se sejde jak do mariáše, ale zásadně mluví za všechny.

20 4
možnosti
PD

To je prý nějaký druh nemoci - nutkání prohlašovat sebe sama za Spasitele a Mluvčího.

Poslal bych je někam na kopec, dostali by kamennou desku, dláto a majzlík. Lety ověřená praxe R^

4 3
možnosti