Diskuze

Dva miliony přeočkovaných na covid do konce roku. Ministerstvo zatlačí v kampani

Dva miliony nově přeočkovaných vakcínou proti covidu-19 do konce roku. Takový je podle náměstka ministra Josefa Pavlovice cíl ministerstva zdravotnictví. To ve čtvrtek zahájí druhou fázi informační kampaně, která má pomoci cíle dosáhnout. První posilující dávku vakcíny proti covidu má v ČR na 4,32 milionu lidí a druhou zhruba 330 000 lidí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J28a48n 41S27o71u27č71e94k

6. 10. 2022 9:32

Pokud svět, potažmo minimálně Evropa, stojí na kraji jaderné apokalypsy, tak se strašením covidem moc neuspějete.

0 0
možnosti
FK

Zapomínáme na to urychlené schválení pandemického zákona Fialovou vládou. I když se podařilo donutit je ke snížení pokut, pořád je to nad našimi Damoklův meč a posílení jejich moci nařizovat smskami...

1 0
možnosti
AJ

Z kampaní a reklam již solidně blinkam. Tamaris na mě chrlí reklamu o lásce, kdykoliv přes den, kde se v rámci "lásky" vášnivě v posteli líbá žena se ženou, pak tam skočí reklama "proti dezinformační", která hloupému kamarádovi nebo kamarádce vysvětluje, že "dycky Ukrajina" a cokoliv proti nebo jinak je záměrná desinformace zlých venku, a nemohu se dočkat "zatlačení" na vakcinace, abych mohla žít svůj život "beze strachu", k čemuž mi dopomáhej podpora cizího businessu i proti mé vůli a proti dostupným datům. Hlavně nahnat všechny na testy, aby každý s rýmou okamžitě mohl do vývrtky, že zemře a aby každý i bez rýmy pochopil, že situace je "fakt kritická". Tolik péče o mou správnou morálku, čistého ducha a zdravé tělo jsem desítky let nezažila.

4 1
možnosti
VH

Tak hlavně, aby to nebylo povinné.

Už z nich vypadlo, kolik z těch, co již covid jednou prodělali a nedostali se do nemocnice (a že jich není málo), při opakované infekci skončilo na JIP?

0 1
možnosti
JV

Tak hlavně aby se při tom tlačení ministerstvo nepoto.

1 0
možnosti
MB

Výborně. Obnovíte Tečku a segregaci neočkovaných?

Se mnou nepočítejte, já mám své problémy po 2. dávce a o další nemám zájem.

4 1
možnosti
VH

Já bohužel již po první. Moc brzy po prodělání nemoci. Když se s virem potkáte opakovaně, tak sice neonemocníte, ale protilátky dále stoupají. Očkování pak vede k rozbouření imunitního systému. Nejčastěji to odnesou ploténky nebo klouby.

Správně (do svalu) aplikovaná vakcína, pokud nemáte protilátky, tak většinou moc neublíží. Ale u Omikronu je lehký průběh i bez protilátek a bez očkování.

0 0
možnosti
PK

Prosím, ať už nic netlačí. Nikdo o jejich tlak nestojí. Rv

4 0
možnosti
JN

kdysi jsem se po absolvování Covidu nechal naočkovat. Jedna z proměnných byla, že jsem chtěl jet na dovolenou do Řecka, které očkování vyžadovalo. Ale dnes už opravdu ne, staré očkování už je rok propadlé a dál si ty Tečky nemíním dávat

2 0
možnosti
MK

Je to marný, kdo se chce nechat očkovat tak to udělá, kdo ne tak ho nepřesvědčíte ani heverem. Hlavně že jsou peníze na nějaké kampaně, vždyť většinou jsme svéprávní.:-/

10 0
možnosti
MB
DM

:-/ já přeočkovaný nebudu, neb nejsem ani očkovaný a zatím čistý ;-D;-D

4 0
možnosti