Diskuze

Česko bude chtít od Evropské unie pomoc kvůli vlně uprchlíků z Ukrajiny

Česko zatím podle premiéra Petra Fialy zvládá příchod ukrajinských uprchlíků, ale evropské země ho podle něj mají řešit společně, protože jejich počet poroste. „Je to velké téma příštích dnů,“ odvětil na dotaz, zda bude Česko požadovat finanční podporu od Evropské unie, aby zvládlo vlnu uprchlíků z Ukrajiny. „Je potřeba, aby existovala evropská solidarita,“ prohlásil český premiér.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Když chtěl západ pomoc s uprchlíky, dostal z ostblocku prostředníček .

0 0
možnosti
RD

Nic neměnit, africké a muslimské mladíky nebrat. Ukrajinské děcka půjdou do školy, matky do práce a ty svobodné si nabrnknou českého kluka a okysličí místní genofond. Podle mě je to i dobrá příležitost ke zvýšení konkurence na pracovním trhu a vlastně ve společnosti obecně. A ti z nás, kteří se bojí, že je ukrajinská matka připraví o práci, můžou snadno nastoupit na uvolněná místa po mužích, kteří odcestovali bojovat na Ukrajinu.

1 0
možnosti
MP

Kdyz potrebuji pomoct s uprchliky jine zeme, tak se vydesime z par lidi nebo dokonce deti. Kdyz potrebujeme pomoct my, tak zadame ...

0 0
možnosti
VT

Tak uz je to asi jasny- nesmyslne si nechame od eu pomoct s ukrajinci, abychom pak museli eu pomoct se somalci.

1 0
možnosti

Neuvěřitelná dvojka :-)

0 0
možnosti
JV

J30i95ř92í 39V85o29l85k69a

8. 3. 2022 21:14

Tak chvíle k zamyšlení. K. M. Remarque psal, že válka nebrání citům, válka brání žít život ve smyslu života. Stačí číst, vědět a připomenout si. V té době byla ta migrace taky šílená. Držme se rozumu.

0 0
možnosti
MO

Lhůta pro registraci 30 dnů?

Vždyť ihned jak bude po válce, tak jdou zpátky ne?

2 1
možnosti
PT

Jasne, uz tam na ne budou cekat nove domy a byty. Ukrajinci jsou sikovni zednici.

0 0
možnosti
VH

Žádné přerozdělování, to by vedlo k výměnám typu za každých deset Ukrajinců přijměte jednoho afričana. Ale je fakt, že to dopadá na chudší státy EU - my to možná ustojíme, ale Polsko potřebuje finanční a materiální pomoc.

Co takhle společný fond a příspěvek EU na jednoho přijatého uprchlíka (bez rozdílu původu)?

0 0
možnosti
DZ

Pane Fialo, tihle zacnou prakticky obratem pracovat, tedy prispivat do rozpoctu. A verim tomu, ze se jich vetsina po ukonceni boju zase vrati domu. Tyden sevtu stavite do role spasitelu a uz narahujete ruku.

2 0
možnosti
PH

P76e46t45r 53H82a74l96í93k

8. 3. 2022 20:58

Přesto EU se u muslimů mohla pretrhnout a cpala tam obrovské peníze. Proč by teď nedala peníze na zvládnutí opravdových uprchlíků a ne migrantů s iphony.

1 0
možnosti
SK

Od kdy jsme první bezpečná země?

0 0
možnosti
JF

Nic takového jako první bezpečná země ve skutečnosti není definováno.

0 0
možnosti