Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Letošní Prague Pride bez barevného průvodu. Na závěr vypluly lodě na Vltavu

Místo duhového průvodu desetitisíců lidí pražskými ulicemi vypluly tento rok před závěrem festivalu Prague Pride lodě na Vltavu. Desátý ročník přehlídky se kvůli koronaviru koná částečně online, celkem pořádá přes sto akcí a potrvá až do neděle.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

HOMOSEXUALITA:

Když jsem se narodil, tak se to trestalo.

Když jsem začal rozum brát, tak se to léčilo.

Když jsem dospěl, tak se to tolerovalo.

Teď se to s nadšením propaguje.

Doufám, že umřu dřív, než to bude povinné....!

0 1
možnosti

Koukám, že se článku držíš jako klíště a nedokážeš odtud zmizet ;-D.

0 0
možnosti

Ať s tím jdou do hajzlu, raději by měli propagovat snahy o zachování života na Zemi a né se starat o ukojení svých lačných prdelí...

1 1
možnosti

Tam můžeš jít sám, to určitě zvládneš i s tím kojením. :-)

Zachování života na Zemi je dost vtipné, když už má více než 7,5 mld. obyvatel a trend je stále rostoucí. :-D Ale pro tebe je to pořád málo, co? Dvojnásobku se ale nedožiješ, to se neboj. ;-)

0 1
možnosti

Prý je většina společnosti pro manželství homosexuálů a dokazují místní homosexuálové výsledky průzkumu od společnosti Median.

Když pominu fakt, že v průzkumu jsou otázky kladeny tak, aby dotyčný nemohl odpovědět nevím nebo nesouhlasím, tak nemá tento průzkum žádný vypovídající hodnotu.

A teďka jaá, prý o co opírám svůj názor, že většina společnosti je proti manželství homosexuálu.

1) vaši petici nepodepsalo ani 100 000 občanů ČR

2) vaš požadavek v poslanecké sněmovně na změnu zákona podepsalo jen 40 poslanců tudiž nemáte ani většinu v parlamentu

A celo republikové referendum by bylo oprávněné pokud by to někdo chtěl zavést. I když ho máme v ústavem od roku 1992 tak do dneška nebyl k tomu schválen žádný zákon. Ale homosexuálům se schvaluje každou chvíli něco. ?????

Názor si na to udělá kaźdý sám.

0 1
možnosti

Každou chvíli něco? A co to jako bylo naposledy? ;-D

Ano, tu petici podepsalo dohromady více než 100 tisíc lidí. Nemáš aktuální informace. ;-)

0 1
možnosti

Jak vidno čeští gayové jsou je samí hezcí vysokoškoláci a intelektuálové. Pochybujete ? Tak se podívejte jak je prezentují média, buď jsou to dva vysokoškoláci, hubení a intelektuálové, nebo dvě mladé a hezké holky. Ani jednou se nejedná o prostortově výraznější, nefotogenické a méně inteligentní.

Názor si na to udělá každý sám.

0 1
možnosti

Jak vážné je nebezpečí, že čeští homosexuálové rozvrátí společenskou hodnotu uzavírání světských sňatků? Předpokládám, že v katolických zemích církev nepřipouští církevní sňatky homosexuálů a většina heterosexuální populace podstupuje církevní svatby. Svatby na radnici jsou pro seniory, zatvrzelé ateisty a klidně homosexuály. Ta hodnota obřadů se míjí. Homosexuálové nijak majoritu nenarušují a je to takto přijatelné i pro majoritní společnost.

Aneb, společnost má vlastně dva oddělené obřady pro homosexuály a pro majoritní společnost. Aneb, aktivisté lžou, pokud tvrdí, že jde o rovnost. Naopak, žádná rovnost s majoritou opět nenastala. Opět je to jen obřad na úrovni uzavření registrovaného partnerství.

Jiná situace je v ateistickém Česku. Církevní sňatky uzavírají výhradně katolíci. Z módy si občas někdo vyžádá obřad v kostele, ale církev umí i druhořadé obřady. Nejde pak o svátost před Bohem, ale pouze o formální církevně-světský obřad.

Většina české populace spoléhá na důstojnost obřadu na radnici. Podpis, razítka, nazdar, jak u prvního stání u rozvodu. Stát by měl maximálně chránit formu uzavírání sňatků. Protože níž už nejde klesnout. A jde o celoživotní závazek a výraz jak si našich dívek vážíme. Ozdobit české svatby svatbami gayů z recese, je trefa do černého. Češky jako "královny chodníků".

Mladí drží módu neuzavírání sňatků. Svobodné matky jsou na tom v silném sociálním státě ekonomicky lépe, než provdané. Navíc ten pocit svobody. Rodit děti a přitom mít možnost střídat partnery podle situace. Blížíme se ke Švédsku. Každé české dítě bude mít 3 matky a 5 tatínků, a to vše neurčitého pohlaví.

Zájem státu je rodina a spořádané manželské páry. Navíc, nelegální únik sociálních prostředků není košer a jde o zneužívání státu. Česko by mělo zvýšit agitaci, že svatba má smysl a nastavit sociální mantinely, aby se vyplácela. A místo toho je v Česku hlavním problémem, zda se mohou vzít dva kluci? Můžeme tím svatby ještě víc znehodnotit? Rozvracíme společnost?

1 1
možnosti

L24e54o 32V32á72l10e10k

10. 8. 2020 17:14

Žít, tolerovat a nechat žít bych považoval za rozumný náhled. Rád bych ale slyšel racionální argument od paní ředitelky Kulhánkové, v čem spočívá zásadní přínos pro společnost propagace těch, se kterými si příroda tak trochu zašpásovala.

2 1
možnosti

Pokud vidím dobře, Evropa má formálně odmítavý postoj k manželství homosexuálů. V souladu s Františkem. "Není to vůbec k ničemu potřebné." Záleží tedy čistě na konkrétní členské zemi, zda sňatky homosexuálů povolí. Je zde šance požadavek neustále předkládat ve sněmovně, dokud neprojde. Podpora veřejnosti je mírně na straně manželství homosexuálů.

Jen, zákon nelze snadno změnit, jak tvrdí aktivisté. Týká se i církevních sňatků. Církvi nelze vnutit homosexuální sňatky zákonem. Byl by to útok proti křesťanství. Debata o nutném útoku na lidská práva všech, aby získali větší práva homosexuálové, bude velmi zajímavá.

Výsledkem bude exklusivní církevní manželství muže a ženy a světské "manželství" kohokoliv s čímkoliv. To bude právní bitva. A výsledek nebude údajně gaye ponižovat ani v nejmenším. Zatímco holky se začnou stydět, že nemají svatbu v kostele. ;-D

1 1
možnosti

Sňatek byl původně církevní obřad. Neexistoval rozvod. Se sekularizací společnosti došlo na rozvody a konec celibátu. (Byly profese, kde se požadavek celibátu dlouho udržel.) Rozvod byl vážný sociální problém, neb přišel v době, kdy ženy běžně nepracovaly a živil je manžel. Rozvod byl totální újmou ženy.

V okamžiku, kdy se "občan" chopil sňatku, to šlo s manželstvím od desíti k pěti. Fakticky dnes zůstala jen znehodnocená formalita. Vedle toho se snaží církev nabízet tradiční závazný církevní sňatek.

Sňatek homosexuálů je dost nepředstavitelný. Odporuje principu církevního manželství. A pro světský sňatek by to byl důkaz, že "občané" neumí řídit věci veřejné a k moci se neměli nikdy dostat. Místo demokracie anarchie. Práva menšin zcela vyvrácená. Aneb, smyslem společnosti je ochrana slabších. Homosexuálové si zahrávají s představou, že zde nebude žádná společnost, která by je chránila. Protože tu stávající svými útoky rozloží.

1 1
možnosti
Foto

Manželstvo tu bolo davno pred tym, ako si praotec Abraham nasiel manželku pri studni.

0 0
možnosti

A ten pochod hrdosti - na co jsou jeho účastníci vlastně hrdi?

0 0
možnosti

Kdyby vás to opravdu zajímalo, tak už byste to dávno věděl, protože se ty pochody v celém světě pořádají už skoro padesát let.

A vědět byste to každopádně měl, abyste svým dětem nevykládal pavlačové bludy o tom, jak jsou úchylové hrdí na svou úchylnost.

Zkuste Wikipedii: je to tam i česky! ;-)

3 1
možnosti
Foto

Před cca dvěma týdny jsem si přečetl statistiky homosexuálů: 65% stenopohlavních dvojic se rozejde do 6ti měsíců. 42% stejnopohlavních párů chce adoptovat nějaké dítě, ale 72% je tím následně zklamáno a dítě chtějí během 3 měsíců po adopci "vrátit". 95% homosexuálů střídá své partnery v průměru za 3,6 měsíců, v průběhu roku vystřídají oficiálně téměř 4 různé stejnopohlavní osoby, neoficiálně si to vyzkoušejí v průměru za rok s 6,8 jinými stejnopohlavními partnery. Statistiky jsou z USA. Předpokládám, že na světě kdekoliv jinde je to obdobné.

No a běžným manželstvím se stejnopohlavní páry snaží vyčítat rozvodovost, týrání dětí, atd. s tím, že u homosexuálů se nic takového nikdy neděje. Statistiky je ale usvědčují z cílevědomých naprostých lží. A tak si tady s nimi jakoby v souladu žijeme, přičemž jejich salámové metody zaznamenají tu a tam nějaký úspěch.

3 3
možnosti

Není důležité, že statistiky pocházejí z USA, ale velice záleží na tom, jak důvěryhodný je jejich zdroj, což ze samotných výsledků nepoznáte.

U nás zase víme, že za deset let registrovaného partnerství se rozešlo jen 14% párů, což jistě stojí za uznalé povšimnutí. Za povšimnutí stojí i to, že naše homosexuální rodiny s dětmi se většinou nerozcházejí, a "vrátit" dítě je ani nenapadne, protože je to vlastní dítě jednoho z partnerů.

Pokud jde o společně adoptované cizí dítě, těžko soudit, protože je jen velmi málo zemí světa, které adopci dítěte stejnopohlavním párem umožňují.

Ale každopádně platí, že velká část homosexuálů je extrémně promiskuitní: každou chvíli se do někoho nadosmrti zamilují, a za tři měsíce s ním končí, protože "se zklamali". Ještě větší část však žije ve standardních plnohodnotných manželstvích, a své homosexuální úlety realizuje bez stínu nějakého závazku nebo "lásky". A poslední část pak uzavírá dlouhodobé milostné a partnerské svazky, často i na celá desetiletí nebo doživotně. V mnohých z nich už 50 let úspěšně vyrůstají děti.

Ta promiskuita je zapříčiněná především nepředstavitelně snadnou dostupností velkého výběru sexuálních partnerů. Tak rychlá a přímočará cesta náhodné známosti do postele je u heterosexuálů nemyslitelná, a komplikují ji povinné namlouvací rituály, které homosexuál může klidně a bez okolků vynechat. Těžko říct, jak by to vypadalo, kdyby stejné možnosti měli i heterosexuálové.

Váš poslední odstavec je ale jen chatrnou spekulací: ukažte mi jediný doklad, že by někdo heterosexuálům VYČÍTAL rozvodovost nebo týrání děti S TÍM, že "u homosexuálů se nic takového nikdy neděje". K tomu, abych to označil za lež, nepotřebuju ani žádné statistiky. Je to prostě jen váš účelový výmysl, kterým byste rád naznačil, že homosexuálové jsou křiváci. A to už je iracionální paranoia. ;-)

3 2
možnosti
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Babiš už skoro dvě hodiny brzdí svým projevem jednání o korespondenční volbě

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  12:54

Přímý přenos Na mimořádné schůzi se poslanci vrátili k návrhu koalice na zavedení možnosti korespondenční volby...

Kdyby se tolik neotálelo s pomocí, byla by Ukrajina na tom líp, naznačil Pavel

9. května 2024  12:47

Kdyby pomoc Západu Ukrajině přišla dříve, mohla se situace na ukrajinské frontě vyvinout jinak,...

O víkendu by v Česku znovu mohla být vidět polární záře. Podmínky budou ideální

9. května 2024  12:33

O víkendu by v Česku opět mohla být vidět polární záře. Důvodem je mimořádně eruptivní aktivita...

Dvoumetrový Barron Trump koketuje s politikou, bude na sjezdu republikánů

9. května 2024  12:33

Nejmladší syn Donalda Trumpa Barron už za pár měsíců vstoupí do vysoké politiky. Bude součástí...

Vyřešte nespavost svých dětí
Vyřešte nespavost svých dětí

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...