Diskuze

Hasiči Hřensko dohasí do konce týdne. Canadairy se vrací do Itálie

Hasiči v Českém Švýcarsku se v pondělí ráno zaměřovali na několik jednotlivých ohnisek v oblasti Pravčické brány a Bouřňáku. Noc byla klidná. Na průzkum vyrazily drony s termokamerami, požár zůstává na 154 hektarech. Zasahuje pět vrtulníků. Šéf hasičů Vlček předpokládá, že hasiči do pátku požár zlikvidují a sníží počet sil na místě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už tam za dobu požáru trochu více zapršelo?

0 0
možnosti

Tady vidím, že Itálie si svoje letadla hlídá aby je měla stále k dispozici a případné požáry hasila v zárodku. U nás se to rozeběhlo a pak to musí odedřít 100 hasičů.

Jedna vesnice si koupila stan pro 200 lidí. Jak starostovi vyčítali že pro jednu akci vyhodil tolik peněz. Na zápůjčkách se jim to 10x vrátilo.

0 0
možnosti

Tohle má být zpravodajství? Opravdu si někdo myslí, že čtenáři touží po záběrech z nějaké TK? 8-o

1 0
možnosti

Zde je jasně vidět že letouny Canadair jsou v letní sezóně téměř nenahraditelné k hašení a tudíž by si naše republika měla minimálně 2ks. pořídit a nespoléhat na zapůjčení. Každopádně Italům velké díky a naším hasičům též.

1 6
možnosti

Teď je na to ideální doba. Po domluvě mnoha evropských států výrobce obnoví linku a plánuje 22 kusů. Rozšířit to o dva tři kusy by problém být neměl. Problém vidím v nákladech s tím spojených. Výcvik pilotů, pozemního personálu, základny atd. Na tom to skončí. ��

5 0
možnosti

Doufám, že to konečně změní pohled na zběsilé nekompetentní "ochránce" a jejich dementní treorie. Jako třeba, že suché dřevo nehoří, jak propagoval vůdce spálené rezervace.

1 3
možnosti

Proč dáváte mínus, když máte totální důkaz.

0 0
možnosti