Diskuze

Opozice žádá Hamáčka, ať nedrží vládu, když bude v jejím čele Babiš

Pětice opozičních stran společně vyzvala předsedu ČSSD Jana Hamáčka, aby přehodnotil podporu vládě, v jejíž čele je trestně stíhaný Andrej Babiš. Premiér má podle ODS, Pirátů, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN věrohodně vysvětlit okolnosti cesty svého syna Andreje na Krym. Část opozice si umí představit, že koalice vydrží s jiným předsedou vlády.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je vidět že Babiš to s tou de-mafianizaci myslí vážně když prazští demokraté vymýšlejí čím dále větší šaškárny! Doufejme že nezapomene prověřit původ těch miliónů a zdanit je!!!

0 1
možnosti

Potentáti z ČSSD bohužel nejsou schopni dohlédnout ani o kousek dál než nezbytně nutně musí pro udržení svého dnešního dost chatrného postavení ve vládě. Jejich stávající ministři jsou aktuálně neustále zpovídáni z toho, jak se staví k problémům ANO a Andreje Babiše, namísto toho, aby skládali účty ze své vlastní práce a k tomu se - bůhvíproč - zaklínají se nablblými hesly typu ... "přece nebudeme hlasovat proti vládě, ve které máme svoje ministry... " - přičemž přesně toto by měli udělat, protože v novém seskupení by tak udrželi pozici poměrně významnou pro to, aby pak mohli své stávající ministry znovu navrhnout do nové vlády s vysokou pravděpodobností, že by byli úspěšní, bo prezident by neměl žádný důvod je znovu nejmenovat (popřel by tím svůj dřívější postoj), ale komu není rady...;-)

0 0
možnosti

Když vidím tu sestavu na fotce, je mi vše jasné. Nenávist vůči vítězi voleb, "demokraticky" neuznávají jejich výsledky, touha po korytech!!!!!!

3 2
možnosti

J61i12ř39í 43K80o83u76k

20. 11. 2018 23:20

Kdo z vas slysel z CT, nebo z medii, ze u Faltynka bylo trestni stihani zastaveno?

0 0
možnosti

Já. Číst a zase číst a pak teprve psát

0 0
možnosti

J48i67ř30í 41K25o53u10k

20. 11. 2018 23:13

Kdyz ctyri policisté nyni vypověděli, ze kauza Capi hnizdo byla narizena min vnitra Chovancem s tim, aby to bylo pred volbami, tak podporu CSSD nepredpokladam. Domnivam se, ze i Šuman mel stejného rezisera. Rekl bych, ze nejlepsi reseni, i kdyz ne tak levné, jak avizuje prezident, by byly nove volby. Byl bych rad, jdyz by CSSD spolu s Trop a starosty se nedostali do parlamentu. Snad by dostali sanci i jini.

2 0
možnosti

Naprostý souhlas. Podíl na všem může mít i parlamentní šašek (slova prezideta - to pro cenzory) Kalousek

0 1
možnosti

Naše opozice zřejmě touží spáchat harakiri.

5 0
možnosti
Foto

Doufám, že jsou tito politici připraveni na požádání také vysvětlovat, např. proč si jejich dospělé děti vybraly tu či onu prázdninovou destinaci.

Jednou je A.Babiš mladší dospělá osoba, navíc z prvního manželství, takže s otcem většinu života vůbec nežije, no a konec konců je to také cizí státní příslušník, přičemž občanem ČR prý nikdy nebyl, tak proč by se měl A.Babiš starší zodpovídat z toho, co tento jeho dospělý syn dělá???

4 1
možnosti

V48a22š43e25k 80Ř28í79h34a

20. 11. 2018 22:13

Protože dle jeho slov je on tím kdo jej tam zavlékl? Tedy ve finále on by byl tím kdo porušil mezinárodní úmluvy.

1 1
možnosti

V21a77š29e88k 90Ř45í74h18a

20. 11. 2018 21:34

No tak nám Bureš pěkně na ukrajině zavařil.

Kyjev zkoumá cestu Babiše mladšího na Krym

Ukrajinská oficiální místa zkoumají informace o cestě Andreje Babiše mladšího na anektovaný Krym, oznámilo dnes ukrajinské ministerstvo zahraničí. Reagovalo tak na dotaz webového serveru Krym.Realii, který vydává Rádio Svoboda. Syn českého premiéra navštívil loni anektovaný poloostrov cestou z Moskvy a podle ukrajinských činitelů tak mohl porušit ukrajinské zákony.

„Příslušné ukrajinské orgány nyní zkoumají otázku pobytu syna premiéra A. Babiše na Krymu a prověřují informace publikované v médiích,” citoval server tiskovou službu ministerstva zahraničí. Úřad zároveň zdůraznil, že Česká republika územní celistvost Ukrajiny podporuje.

Poloostrov, který Rusko násilně obsadilo v roce 2014, Ukrajina považuje za své svrchované území. Vstup na Krym a odjezd z něj bez zvláštního povolení ukrajinské státní migrační služby a přes ukrajinská kontrolní stanoviště považuje za nezákonný. Zmocněnec ukrajinského prezidenta Petra Porošenka pro Krym Borys Babin minulý týden novinářům řekl, že je o nezákonném vstupu syna českého premiéra na Krym přesvědčen.

zdroj seznam.cz

1 3
možnosti
Foto

Už jste z toho volaký zmatený. Babiš mladší je švýcarský občan a jestli se Ukrajincům něco nelíbí, tak mohou buzerovat leda Švýcary a ne nás.;-D;-D;-D

4 0
možnosti

Krásná sestava bojovníků za demokracii, prohráli ale nedokážou to demokraticky strávit,

a tak i když nemohou škodit alespoň smrdí.;-€

7 1
možnosti
Foto

Jsou to takoví snaživí komsomolci ;-D

3 1
možnosti

Bezmála 6 let se snaží vyhodit Babiše ze sedla a nedaří se jim to. takže těch 5 " demokratů " stupňuje kauzu až k hysterii. 50 melounů které byly stejně vráceny a takový cirkus. V minulosti bylo nespočet miliardových tunelů a téměř vše se zametlo pod koberec. naposledy OKD. B. neodstoupí a těch 5 ho ze sedla nevyhodí. Zeman ho znovu pověří a kolečko začne znovu. a předčasné volby opět vyhraje ANO a jsme zase tam kde jsme byli. Je mi jasné ,že když vyšetřování začalo tak se to musí dotáhnout dokonce . Nejen B je ostudou státu , ale těch 5 svou kampaní taky. A co se týče B. juniora , tak tam by se mělo svolat nejdříve koncilium psychiatrů a pak teprve nastoupit policie. Čeká nás veselý advent. ;-D

3 0
možnosti
Foto

A taky by to chtělo, aby policie nechala psychiatry vyšetřit nejen Babiše juniora, ale i Trumpa a Putina a pak se všemi těmito cizinci tvrdě zatočit.;-D;-D;-D

0 0
možnosti