U letiště vyrostl největší zábavní park v Česku. Otevře se 27. prosince

  • 26
V outletovém centru POP Airport u pražského letiště se bude otevírat první zábavní park Majaland v Česku. Má téměř 9 tisíc metrů čtverečních, a jedná se tak o největší krytý zábavní park s celoročním provozem. Jeho otevření je naplánované na 27. prosince.

Majaland dětem a rodičům nabízí celkem dvanáct atrakcí včetně horské dráhy, divadla a hračkářství s tématikou pohádkového dobrodružství s včelkou Májou, Vilíkem a Vikingem Vikem. Zmiňovaná horská dráha má 220 metrů a sveze každou hodinu až 550 lidí rychlostí 40 kilometrů v hodině. Vstupenky jsou k dispozici přes ticketportal. Děti do výšky 85 centimetrů mají vstup zdarma, dospělí a větší děti zaplatí vstupné od 299 Kč.

Vstupenky do zábavního parku Majaland zakoupíte ZDE

„V České republice chyběla nejen horská dráha, ale i velký zábavní park, jak ho známe z většiny evropských zemí. Rozhodli jsme se proto spojit s belgickou společností Plopsa, která v Evropě provozuje osm zábavních parků, a dětem z celé České republiky přivézt do Prahy koncept, který si užívají miliony spokojených návštěvníků ročně,“ vysvětluje ředitel projektu Majaland Praha Otto Jerman.

Další lákadla zábavního parku jsou až deset metrů vysoké kolotoče, třiatřicetimetrová skluzavka, obří houpačky nebo autodrom. „Majaland je zábavní park se vším všudy. Vedle atrakcí proto nabídne třeba i dětské divadlo, hračkářství a restauraci. A také úplně fantastickou příležitost, jak oslavit narozeniny, uspořádat párty nebo si užít koncert dětských idolů,“ říká Otto Jerman.

Otevření Majalandu se bude konat v outletovém a zábavním centru POP Airport 27. prosince, záleží ale ještě na epidemiologické situaci. Nedávno se v POP Airport otevřelo i Dinosauria Museum Prague.

„POP Airport budujeme jako místo, které naprosto přirozeně propojí nakupování se zábavou. Je to místo pro celou rodinu, kde si každý najde to své. Kromě zábavního parku Majaland Praha je u nás možné navštívit světově unikátní Dinosauria Museum Prague, největší sbírku ikonických automobilů Classic Cars Gallery nebo si jen tak posedět na terase a pozorovat přistávající letadla,“ doplňuje marketingový ředitel Kaprainu Jakub Dlouhý. 


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video