Policie poradí, jak vyzrát na zloděje

Praha - Zabezpečení sklepů, chalup a zahradních chat, jejich ochrada před zloději, takové je téma dnešního Poradenského dne pražské policie. Všechny, kdo mají zájem dozvědět se něco o zabezpečovací technice těchto objektů před nadcházejícím zimním obdobím, budou policisté očekávat od 09:00 do 13:00 v preventivním koutku v Kongresové ulici 2 v Praze 4. Se zodpovězením některých otázek jim přitom pomohou i pracovníci ministerstva vnitra a zástupci pojišťovny.

Nebudou chybět ani brožury a letáčky obsahující nejrůznější doporučení.

"Poradenský den je zvláštní tím, že bude zaměřen na jednu tematiku," řekla dnes ČTK Iva Knolová z tiskového oddělení pražské policejní správy. Preventivní koutek mohou totiž informací chtiví zájemci navštívit v době od 09:00 do 13:00 každou středu. Policisté zde například často radí, jakým způsobem dostatečně zabezpečit proti zcizení či vloupání motorové vozidlo.

 


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video