Diskuze

Místopředseda SPD chce střílet migranty, kteří pronikli do španělské Ceuty

Místopředseda SPD Radim Fiala na svém Twitteru v souvislosti s průnikem migrantů do španělské enklávy Ceuta sdělil, že jedinou odpovědí na násilný pokus překonat hranici je rozkaz k palbě. Podle právníka Aleše Rozehnala by tím mohl podněcovat k trestnému činu. Prý ho však nikdo nemůže brát vážně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Agresívní vetřelce nelze považovat za chudáky, chudáci jsou policisté zasažení kyselinou a nehašeným vápnem. Co je potom adekvátní – podle Slovníku cizích slov – přiměřené? Takto se pohrdá s vlastním národem nejen ve Španělsku, ale i po celé Evropě, zvláště v Německu. Ať si dotyčný právník do té Ceuty zajede a po masakru na něm ať si medituje něco o přiměřenosti.

0 0
možnosti
JD

Jakou možnost má ochránce hranic se bránit osobně a hranici při útoku a porušení hranice způsobem, kdy jej útočník ohrožuje na zdraví a životu?

0 0
možnosti
PB

Právníka Aleše Rozehnala je třeba poslat na místo aby si zkusil hlídat to kritické místo, až se na něj vrhnou. ... anebo raději ne ...

On by je asi pustil a nabídl svoji zbraň a výstroj.

1 0
možnosti
KW

Z této enklávy je Španělé stejně nakonec vrací zpět. Jsou chudáci, kteří volí mezi ničím a nadějí. Střet do nich...no to je teda síla od pana místopředsedy.

0 4
možnosti
Foto

Země, které nedovedou chránit své hranice proti násilnému ozbrojenému napadení, jsou odsouzeny k zániku.

6 0
možnosti
ID

?Redakce iDNES.cz se právníka Aleše Rozehnala zeptala, zda se Fiala svými výroky dopustil trestného činu. Podle něj jde o podněcování k trestnému činu, za což by mu v případě odsouzení hrozil trest odnětí svobody až na dva roky. <

Mne by zajimalo kdo v redakci idnes prisel s napadem klast takovou otazku. Myslim, ze by to zajimalo nejen mne, ale mnoho jinych ctenaru. Nevim jak ti ostatni, ale mne z toho mrazi.

4 0
možnosti
SS

Izrael to dělá a je jen otázkou času, kdy to budeme dělat také.

Támhle v Plzni jde policajt s kvérem na chlapa, který mu ne dost uctivě uhne, když jede v tom mercedesu. A ještě u soudu ten, který řídil plácá něco o podezření na uživatele drog.

Ještě pár takových článků a budu to SPD snad volit.

3 0
možnosti
FC

Stejně Zeman řekl že "půjde s puškou na hranice", ale jak tu pušku s hůlkou v ruce použije, je mi záhadou. Zeman, Fiala, Okamura - primitivním populismem krmí hlupáky.

1 6
možnosti
AV

A80l70e30š 24V66í64t62e67k

25. 8. 2018 23:58

Zaútočili migranti vápnem a kyselinou na policisty? Tak tyto migranty postřílet, samozřejmě.

6 0
možnosti