Diskuze

OBRAZEM: Běžkaři v centru Prahy, snowboardisti na Petříně a apokalypsa na silnicích

Česko z neděle na pondělí zasypal sníh. Pravé zimní počasí s sebou kromě problémů na silnicích či kolejích přineslo také sněhové radovánky. Centra měst zabrali sáňkaři i bobující a koulující se děti. Na své si přišli také lyžaři, kteří běžkovali i v samotném centru Prahy, třeba na Karlově mostě. Na Petříně zase jezdili snowboardisté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

"kteří běžkovali".

Jsem zvědavý, jaký ještě novotvar nám čeští novináři připraví. "Sjezdovali", skyboarovali (spávně česky skajbordovali)? Nebo už jsem strašně starý a výraz běhali na běžkách je moc komplikovaný a nesprávný?

0 0
možnosti
MZ

A co je zábava, pozorovat ty party uklízečů. Jeden odhazuje, 3 podpírají hrábla na sníh. Místo uklízení nechají neskutečný bordel rozrýpaného posoleného sněhu. Chodit se v tom nedá.

0 0
možnosti
MZ

Jaká to novinka, v zimě sníh!

V našich zeměpisných šířkách padá v zimě sníh 2000 let! Příroda si odpočinula trochu od dopravy, především letecké, tak jsme měli léto bez tropů a v zimě zase sníh.

Jen silničáře to vždycky překvapí.

0 0
možnosti
TP

Včera ve článku o sněžení jste zapomněli uvést ,že se jedná o apokalypsu. Dnes jsem spokojen-je to tam .

1 0
možnosti
PS

Ja bych vám za tyhle zpravy dal pokutu protože jestly tohle je apokalypsa tak jste dobře vygumovany v té Praze. Popada trosku sněhu a vy ztoho uděláte konec světa. A přitom vám tam napadlo 3 cm sněhu u nás přes 20 a nazval bych to normální zimou

0 0
možnosti
MT

Chjo, jsem z "podhor" a když v listopadu napadlo, tak v dubnu slezlo. Autobusy jezdily (2x za zimu se šlo do školy pěšky), sůl se nepoužívala (škvára, popel, písek), autem jsme jezdili, východ z domu prohazovali lopatou a jediná kalamita byl pád teploty o cca 30 stupňů na Silvestra tuším v roce 1978, to fakt bylo ledové království. Teď napadnou 3 cm a všichni jsou ve smrti.

1 0
možnosti
SK

...a pak jedete po Radlické radiále a potkáte toto: https://youtu.be/xYdW_RVlWeM

0 3
možnosti
JP

Na obrázku č.12 je vidět českého řidiče z "vyšší kasty". Všechny tři pruhy stojí, doprava se nehýbe, ale řidič modrého vozu uprostřed mostu se z prostředního pruhu cpe do levého. Co kdyby mohl být na konci mostu o 5 vteřin dříve?

1 0
možnosti

Ne. Ten se otaci na dvojity plny do protismeru....

0 0
možnosti
PN

P54e27t73r 36N48o62w55a78k

8. 2. 2021 21:30

Už mě štve, jak dnes novináři všechno přehání. Jakápak apokalypsa? Až napadne tolik sněhu, že nepojede nic, tak to bude co??? Už pomalu vymýšlejte, jak to nazvete.

4 0
možnosti
PB

Taky mě to pobavilo :)

0 0
možnosti
VK

Tak, a teď ten Covid roznesou běžkaři i po městech!!!!

8 0
možnosti